Doctor Who (sèrie 6)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Llista d'episodis[modifica]

Vegeu també: Llista d'episodis de Doctor Who
Núm. d'història Episodi Títol Directors Guionistes Data d'estrena al Regne Unit Data d'estrena a Catalunya
214a 1 L'astronauta impossible
The Impossible Astronaut
Toby Haynes Steven Moffat 23 d'abril del 2011 25 de novembre del 2011
El Doctor, l'Amy i en Rory reben una citació secreta que els porta al Despatx Oval, el 1969, l'any que es va arribar a la Lluna. Amb l'ajuda d'un exagent de l'FBI i de la irrefrenable doctora River Song, el Doctor promet al president que l'
214b 2 El dia de la Lluna
Day of the Moon
Toby Haynes Steven Moffat 30 d'abril del 2011 2 de desembre del 2011
El Doctor s'ha quedat tancat a l'Àrea 51, en una presó feta d'un aliatge d'estrella nana en equilibri zero, el material més dens de l'univers. L'FBI persegueix l'Ami, en Rory i la River Song, però amb l'ajuda del president Nixon i en Neil Amstrong, el Doctor organitzarà una rebel·lió per aturar una invasió alienígena que va començar al principi de la civilització humana.
215 3 La maledicció de la taca negra
The Curse of the Black Spot
Jeremy Webb Stephen Thompson 7 de maig del 2011 9 de desembre del 2011
El Tardis, l'aparell que permet al Doctor viatjar en el temps i en l'espai, ha quedat abandonat en un vaixell pirata del segle xvii que és víctima de la llegenda de la sirena i que té les hores comptades. Quan la maledicció de la sirena s'endú el seu fill, el capità es veu obligat a posar la seva vida en mans del Doctor i de fer un acte de fe sense precedents.
216 4 La dona del Doctor
The Doctor's Wife
Richard Clark Neil Gaiman 14 de maig del 2011 16 de desembre del 2011
El Doctor es veu obligat a seguir un senyal de socors d'un Senyor del Temps que el porta fins a un asteroide sensitiu d'una bombolla univers. Pot ser que hi hagi més Senyors del Temps, a part d'ell? El que encara no sap el Doctor és que l'asteroide amaga un secret que amenaça la tripulació del Tardis i que pot posar en perill el mateix aparell que li permet viatjar en el temps i en l'espai.
217a 5 La carn rebel
The Rebel Flesh
Julian Simpson Matthew Graham 21 de maig del 2011 23 de desembre del 2011
Un tsunami solar envia el Tardis a una fàbrica militar del segle XXII on utilitzen dobles d'humans per extreure àcid d'una mina. Una segona onada del tsunami fa que els dobles agafin consciència i voluntat pròpia. El Doctor i el seu equip faran tot el que podran per evitar que esclati una guerra civil entre els humans i la quasi gent, abans que acabi explotant la fàbrica.
217b 6 La quasi gent
The Almost People
Julian Simpson Matthew Graham 28 de maig del 2011 30 de desembre del 2011
La tempesta solar s'intensifica i no està clar que les canonades d'àcid de la fàbrica aguantin gaire més. La Jennifer, una ganger que comença a tenir records del que els fan els humans, està organitzant una revolta a nivell mundial per posar fi a la raça humana. El Doctor haurà de convèncer tothom que no cal buscar revenja, que poden crear una realitat millor.
218 7 Un home bo va a la guerra
A Good Man Goes to War
Peter Hoar Steven Moffat 4 de juny del 2011 6 de gener del 2012
El Doctor decideix cobrar tots els seus deutes arreu de l'univers per crear un exèrcit amb l'objectiu d'acabar amb els seus enemics, que faran servir els seus amics més íntims per aturar-lo. Avui comença la batalla del Cos del Dimoni, l'hora més crítica del Doctor. Els dos bàndols hauran de fer els seus sacrificis i el Doctor per fi descobrirà qui és la River Song.
219 8 Matem en Hitler
Let's Kill Hitler
Richard Senior Steven Moffat 27 d'agost del 2011 13 de gener del 2012
Tot buscant desesperadament la Melody Pond, el Tardis s'acaba estavellant al Berlín de l'any 1930 i el Doctor es troba cara a cara amb el criminal de guerra més gran de tot l'univers. I amb Hitler. Avui el doctor es veurà obligat a explicar als seus adversaris que viatjar en el temps duu responsabilitats i aprendrà una lliçó de la guerra més cruel de totes.
220 9 Pors nocturnes
Night Terrors
Richard Clark Mark Gatiss 3 de setembre del 2011 20 de gener del 2012
El Doctor rep un senyal de socors del lloc més terrorífic de tot l'univers: l'habitació d'un nen. El que hi ha dins de l'armari d'en George és tan terrible, tan poderós, que ha amplificat les pors d'un nen normal fins que han travessat totes les barreres del temps i l'espai. Però apaivagar aquestes pors no serà gens fàcil, ni tan sols pel Doctor, perquè els monstres d'en George... són ben reals.
221 10 La noia que es va esperar
The Girl Who Waited
Nick Hurran Tom MacRae 10 de setembre del 2011 27 de gener del 2012
El planeta Apalapucia està en quarantena i l'Amy s'ha quedat atrapada a les instal·lacions de gentilesa pels afectats de Chen-7, una malaltia que matarà el Doctor d'aquí a un dia. El Doctor pot fer servir el Tardis per evitar la mort, però deixarà en Rory sol davant del perill. Serà capaç de salvar l'Amy abans que mori per un "acte de gentilesa"?
222 11 Complex de Déu
The God Complex
Nick Hurran Toby Whithouse 17 de setembre del 2011 3 de febrer del 2012
El Tardis aterra en un hotel on les parets es mouen i tot canvia constantment, els corredors giren i s'estrenyen, les habitacions desapareixen... Hi ha una habitació per cada client amb les seves pors més profundes, pors que els acaben matant. Qui hi ha, a l'habitació del Doctor? I quan li arribi el moment, donarà la benvinguda a la mort, com tots els altres?
223 12 L'Hora de tancar
Closing Time
Steve Hughes Gareth Roberts 24 de setembre del 2011 10 de febrer del 2012
En la seva "gira de comiat", el Doctor passa a veure un vell amic, en Craig, per acomiadar-se'n, però en descobrir un altre misteri, s'acaba quedant a treballar en uns grans magatzems. La desaparició de tot de persones i la presència d'una rata platejada li fa sospitar que es podria tractar d'un atac dels ciberhumans.
224 13 El casament de la River Song
The Wedding of River Song
Jeremy Webb Steven Moffat 1 d'octubre del 2011 17 de febrer del 2012
El Doctor, en el seu últim viatge al Llac Silencio, a Utah, és conscient que només hi ha una cosa que pot salvar l'univers: la seva mort. El Doctor ha decidit que l'univers estarà més bé sense ell, però la River Song està convençuda que l'univers no hi està d'acord i no el pensa deixar morir sense que sàpiga que hi ha molta gent que l'estima, i ningú més que ella.