Dragon's Lair II: Time Warp

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Infotaula de videojocDragon's Lair II: Time Warp
Publicació 16 juny 1991
Característiques tècniques
Plataforma 3DO Interactive Multiplayer, Microsoft Windows, DOS, CD-i i iOS
Equip
Publicador Digital Leisure
Modifica dades a Wikidata

Dragon's Lair II: Time Warp és un joc de vídeo disc làser de 1991 de Don Bluth. És considerat com el primer "veritable" seqüela de Dragon's Lair. Presa lloc anys després de la línia de temps de l'original, La Cova del Drac. Dirk s'ha casat amb Daphne, i el matrimoni va tenir diversos fills. Quan Daphne és segrestada pel malvat mag Mordroc amb la finalitat de ser obligada a contraure matrimoni, els fills de Dirk clarament molest pel segrest de la seva mare, i Dirk ha de tornar a salvar-la.

Introducció[modifica | modifica el codi]

Igual que l'original, Dragon Lair II: Time Warp consisteix en un curtmetratge d'animació que requereix que el jugador mogui el comandament o premi un botó de foc en determinats moments per poder continuar. El joc segueix la tradicional història d'una damisel·la en perill (Daphne) que Dirk l'Ardit ha de trobar i rescatar amb l'ajuda d'una anomenada màquina per a viatjar en el temps. Curiosament, sembla que la màquina del temps és (o ha estat posseïda per) el germà de Mordroc, l'assistent de falta que ha segrestat a Daphne. Com el títol suggereix, Dirk viatja a través de diverses dimensions i les èpoques històriques a la recerca de Daphne, alguns estan inspirats en històries clàssiques i contes, com Alice in Wonderland i Dormir, bellesa per evitar Mordroc d'esclavitzar Daphne al seu gust amb l'anell de la mort temuda. La veu Michael Rye repeteix el seu paper com a narrador, així com Space Ace.

Desenvolupament[modifica | modifica el codi]

El desenvolupament del joc va començar el 1983 després de l'èxit de Lair, l'original del Drac, i va arribar finalment a arcades vuit anys més tard, per tant, de crèdit Leland interactius a la pantalla de títol. Joc difereix de l'original en dos aspectes importants. En primer lloc, que és lineal, a diferència de les seqüències a l'atzar de les sales del primer joc, "morir" a la seqüela també t'obliga a reprendre des d'un punt de control en el nivell en comptes de començar un nivell diferent a l'atzar com en l'original. Tresors segon, d'or es troben dispersos en tot el joc, rebent cada tresor és opcional i requereix un moviment extra, però el jugador és premiat amb punts extra. Els desenvolupadors previst inicialment per incloure una seqüència de la batalla més llarga al final si el jugador va aconseguir recollir tots els tresors, i una més curta si se'ls va escapar cap, però aquesta idea va ser rebutjada en la versió final i la seqüència ja no es fa servir independentment. En la versió final del joc que es va fer obligatori per a recollir tots els tresors, i si el jugador no n'hi ha, al final del joc es realitza un bucle de nou a la primera tresor perdut. A més, a diferència del primer joc, les accions que el jugador ha de fer se li pregunta per un breu espurna del que Dirk d'utilitzar o on han d'anar.

Llançament de DVD[modifica | modifica el codi]

Dragon Lair II, va ser llançat en DVD el 17 d'abril de 2007.

Blu-ray[modifica | modifica el codi]

Després de la publicació deLa Cova del DraciSpace Aceen alta definició per Blu-ray, Oci Digital, va dir que estaven treballant en una versió Blu-ray de ' 'Dragon Lair IIpor algun temps en 2008. El disc va ser llançat el 2 de juny de 2009.

Un ou de Pasqua a l'espai AsBlu-ray permet als jugadors per jugar la primera escena de Dragon Lair II en format Blu-ray.

Etapes[modifica | modifica el codi]

  • Etapa 1: Dirk ha de fugir del seu enuig mare-en-llei en obtenir les criatures del passat i els obstacles en l'antic castell Singer, no menys de la que no són un, sinó dos serps voraços, un dels quals és inexplicablement portava un Tam O'Shanter, per tal d'arribar a la màquina del temps que li permetrà seguir Mordroc.
  • Etapa 2: En temps prehistòrics, Mordroc pren un moment per burlar-se de Dirk en la batalla contra pterodáctilos, a T-rex, i dos centaures alats que porten a Daphne de distància. Mentre això succeeix, la petita illa que s'enfonsa a poc a poc al mar.
  • Etapa 3: En 1865, Dirk es materialitza a la casa d'Alice Liddell i passa pel mirall que penja sobre la xemeneia. Ell cau en Wonderland on s'enfronta a Tweedledum i Tweedledee, el Reina de Cors, el seu exèrcit de targeta de joc els soldats, el Capeller Mad i March Hare, el La bèstia del regne i Gat de Cheshire.
  • Etapa 4: En el Jardí de l'Edèn, Dirk ha de fugir de la guarda àngels[Cal aclariment], els avenços d'una obesitat mòrbida Eva, una mitjana de fam, la meitat -facilitat de paraula serp, i, finalment, la ruïna de l'Edèn quan Eva menja la poma prohibida.
  • Etapa 5; En 1804, Dirk s'encongeix a la mida d'un ratolí en Ludwig van Beethoven 's d'estudi, on s'ha d'evitar la depredació de la persistència del compositor, gat famolenc, sense esmentar el caos absolut de les seves ràfega creativa.
  • Etapa 6: En Antic Egipte, Dirk troba el que sembla ser Daphne (completament embolicat en benes de lli), però en realitat és Mordroc disfressat, el que Dirk en una recerca inútil, en explorar una antiga tomba, mentre que evitarà el verí gas, aranyes, ratpenats gegants, menjar carn àcid i una morts mòmia.
  • Etapa 7: Al castell Mordroc, Daphne es converteix en un gran monstre quan el malvat bruixot posa l'anell de la Mort al dit. Dirk d'evitar el monstruós intent sense sentit de Daphne per devorar-, aconseguir l'anell del dit, restaurar la seva a la normalitat, i la derrota Mordroc al mateix temps.
  • Etapa final; Mordroc Encara que és finalment derrotat, Dirk ha de lluitar contra els servents de sobreviure a l'assistent i segura escapar del castell ruïnes amb Daphne.

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]