ElRichMC

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula de personaElRichMC

Ricardo Antonio (18 d'agost), més conegut com a ELRichMC, un youtuber i un stream a Twitch que pràcticament només juga Minecraft. Actualment és un dels més grans streamers de Minecraft per no dir el més. Té més d'un milió de subscriptors en el seu canal principal de YouTube i en el segon canal el coneix molt poca gent i te 137k de subscriptors. El seu primer vídeo va ser el 17/3/2012. La seva salutació és molt clàssica, ell diu" ey ey ey aaaaaaaa aquí ELRich en Minecraft".

EXITS[modifica]

El Twitch rivals és uns jocs que es fan amb streamers que juguen a cada joc, en cas del Rich va jugar el Twitch rivals de Minecraft amb uns amics seus que també els van invitar. El Twitch rivals es tracta d'un bingo a Minecraft que l'objectiu era aconseguir uns reptes que els hi proposaven en un cert temps. El Twitch rivals el componien diferents equips de diferents països, el Rich era el capità de la selecció espanyola. Ha participat en més d'un però del que jo estic parlant és quan van aconseguir guanyar, en total ha guanyat 8.223 €.

L'orogedon és una granja (un mètode molt utilitzat a Minecraft per a recol·lectar materials sense necessitat de fer res o un mínim esforç) l'ororgedon és la granja d'or més gran que ha fet algú mai, per això ho considero un èxit, ja que és un rècord mundial i si sembla poc té decoració i no és una ximpleria fer-la.

El permutador metalúrgico és un sistema d'almacenament Gegant que té capacitat de 51 milions de items, això és una barbaritat i crec que no fa falta que digui la de temps que es tarda a fer això i igual que l'orogedon hi ha una bona decoració i molt detallada. Aquests dos últims són dues de les coses més conegudes del famós survival 1,7 que us parlaré després

MAPAS CREATS[modifica]

Sunset Dreams és un mapa que ha creat el Rich per a la comunitat, el mapa es pot descarregar ja creat amb uns objectius i una història, aquest és el mapa més recent que ha creat, en va publicar el 2020. Es tracta de diferents illes que has d'anar explorant per anar aconseguint equipament i anar sabent coses noves sobre la història.

Snowy Paradise és el primer mapa que va crear, el va publicar el 2014, en aquella època el Minecraft ja tenia cinc anys i ja estava una mica més desenrotllat, però igualment no tenia tants mecanismes com ara. Estava inspirat en unes muntanyes nevades, en la que hi ha molts enemics als quals has d'anar matant i aconseguint equipament per a matar més monstres.

Per ultim pero no menys important tenim mechanical mayhem, aquest va ser creat el 2019, esta ambientat en una mina super gran, el mapa esta creat amb el seu amic killercreeper, de fet el trailer oficial esta publicat en el canal de killercreeper, l’objectiu del mapa és més o menys el mateix que els altres, la part diferent es la historia i la decoració que esta molt detallada en tots els mapas.

MILLORS SERIES[modifica]

Elite craft es sense dubtes una de les millors series que te elrich, és bàsicament una serie de un mon de minecraft normal pero junta com uns 40 youtubers i streamers mes o menys i es fan bromes, events i reptes, inclus hi ha elitecraft 2 que va agafar alguns de le primer i alguns nous, actualment les 2 ja han acabat.

Una de les seves sèries més famoses es el 1.7, es una serie en la que està només ell, és el mon en el que ha creat el permutador i orogedon, el mon es diu així perquè és la versió en la que está el mon, actualmente el minecraft sortira pròximament la 1.18, en part la gracia del mon es que esta en una versió molt antiga i en la que te un monton d’hores jugades.

I al final permadeath, la sèrie és com elitecraft amb la dificultad de que si mors no pots tornar a aparèixer, per això es diu permadeath, com hi havia molts jugadors experimentats la serie duraria massa amb la dificultad normal del joc, cada setmana afegim algun tipus de cosa que dificultava la supervivència dels jugadors, la serie va durar mes o menys 1 mes.