Escape From Tarkov

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Crystal Clear app winprops bw.pngEscape From Tarkov

Escape From Tarkov és un videojoc desenvolupat per l'empresa Battlestate Games, disponible per a Windows i desenvolupat en Unity. Es tracta d'un simulador de combat en primera persona amb característiques associades amb els gèneres de videojocs de rol i multijugadors massius en línia. El videojoc s'ambienta en l'actualitat i a la ciutat de Tarkov, a la fictícia regió russa de Norvinsk.[1]

Cada jugador disposa d'un amagatall amb diferents serveis per anar millorant i també es compta amb un inventari on emmagatzemar diferents objectes. Els jugadors poden optar entre els modes de joc Scav (el qual compta amb una equipació pròpia i només es pot utilitzar cada cert temps) i PMC (el personatge principal del jugador i que utilitza l'equipament escollit pel jugador). Els jugadors apareixen en diferents parts del mapa escollit, on hi ha altres jugadors i diferents objectes que es poden utilitzar per a millorar l'amagatall, per vendre'ls o bé utilitzar-lo en noves partides.

Actualment hi ha un total de set mapes disponibles (Customs, Factory, Interchange, Lighthouse, Reserve, Shoreline i Woods) i quatre més en desenvolupament (Terminal, Town, Streets of Tarkov i Suburbs).

Referències[modifica]

  1. «Escape from Tarkov official page» (en anglès). [Consulta: 26 gener 2022].