Espai Volart i Volart 2

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Espai Volart
Espai Volart 2

L’Espai Volart és un àmbit d’art destinat a exposicions temporals d’artistes del fons de la col·lecció de la Fundació Vila Casas. S'inaugurà el 2002 com el primer àmbit de la Fundació obert al públic a Barcelona. Ocupa els magatzems de la finca modernista Casa Antonia Puget situada al carrer Ausiàs Marc 22, que va aconseguir la distinció, per part de l'Ajuntament de Barcelona, de bé cultural d'interès local.,[1][2]

A més de la seva activitat corrent, cada mes de juliol tenen lloc les exposicions Patrim, consistent en la selecció de treballs dels estudiants del darrer curs de Belles Arts de la Universitat de Barcelona,[3] i l'exposició de les obres seleccionades del concurs de dibuix Ynglada-Guillot,[4] així com la cerimònia de lliurament del seu premi.

L'Espai Volart 2 està obert des de finals del 2008 i s'hi troba als antics magatzems de la finca modernista Casa Felip[5] al carrer Ausiàs Marc, 20. L'edifici va ser construït el 1901 per l'arquitecte Telm Fernández. A principis dels anys 80 va ser declarat bé cultural d'interès local per part de l'Ajuntament de Barcelona.

Referències[modifica | modifica el codi]

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]