Plantilla:Actualitatportada/Contingut/ús: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m "nombre"
Desfaig l'edició del 2012, feta sense que consti acord o consens previ. Dono coherència amb el "No han d'aparèixer més de cinc notícies". Veure Plantilla Discussió:Actualitatportada/Contingut#5 notícies (història)
Línia 2: Línia 2:
<!-- SI US PLAU, AFEGIU LES CATEGORIES I INTERWIKIS AL FINAL D'AQUESTA PÀGINA -->
<!-- SI US PLAU, AFEGIU LES CATEGORIES I INTERWIKIS AL FINAL D'AQUESTA PÀGINA -->
== Descripció ==
== Descripció ==
Aquesta plantilla recull les notícies més recents. Es mostren a la [[Portada]] de la Viquipèdia, per la qual cosa tenen una repercussió molt alta. '''Hi hauria d'haver 6 notícies''', però aquest nombre és adaptable (5 o 7) si les notícies són molt curtes o llargues. Remarqueu el '''subjecte de la notícia en negreta'''. Una de les notícies ha de tenir '''imatge lliure''' (indiqueu-ho a la notícia amb un text com «[...] (''a la foto'') [...]»).
Aquesta plantilla recull les notícies més recents. Es mostren a la [[Portada]] de la Viquipèdia, per la qual cosa tenen una repercussió molt alta. '''Hi hauria d'haver 5 notícies''', però aquest nombre es pot reduir a 4 si les notícies són molt llargues. Remarqueu el '''subjecte de la notícia en negreta'''. Una de les notícies ha de tenir '''imatge lliure''' (indiqueu-ho a la notícia amb un text com «[...] (''a la foto'') [...]»).


== Vegeu també ==
== Vegeu també ==

Revisió del 20:08, 12 abr 2017

Descripció

Aquesta plantilla recull les notícies més recents. Es mostren a la Portada de la Viquipèdia, per la qual cosa tenen una repercussió molt alta. Hi hauria d'haver 5 notícies, però aquest nombre es pot reduir a 4 si les notícies són molt llargues. Remarqueu el subjecte de la notícia en negreta. Una de les notícies ha de tenir imatge lliure (indiqueu-ho a la notícia amb un text com «[...] (a la foto) [...]»).

Vegeu també