Malena Costa Sjögren: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot: Reemplaçament automàtic de text (- + )
m -aparescut +aparegut
Línia 2: Línia 2:
'''Malena Costa Sjögren''', és una [[model]] publicista. Va néixer a [[Alcúdia]] ([[Mallorca]]) el [[31 d'agost]] de [[1989]].
'''Malena Costa Sjögren''', és una [[model]] publicista. Va néixer a [[Alcúdia]] ([[Mallorca]]) el [[31 d'agost]] de [[1989]].


Amb només onze anys d'edat, participà en una desfilada de moda. En l'any 2005 es presentà al concurs ''[[Elite Model Management|Elite Model]] Look 2005'' i hi quedà finalista en 6è lloc. El 2007 es presentà al concurs de bellesa, "Miss Balears". En 2006 va participar al programa de TV "Super Modelo" i començà la seva carrera com a model per diferents companyies com Swatch o Don Algodón. Ha aparescut en totes les publicacions de moda, com [[Vogue]]. Va firmar un contracte amb l'empresa Model Managament.
Amb només onze anys d'edat, participà en una desfilada de moda. En l'any 2005 es presentà al concurs ''[[Elite Model Management|Elite Model]] Look 2005'' i hi quedà finalista en 6è lloc. El 2007 es presentà al concurs de bellesa, "Miss Balears". En 2006 va participar al programa de TV "Super Modelo" i començà la seva carrera com a model per diferents companyies com Swatch o Don Algodón. Ha aparegut en totes les publicacions de moda, com [[Vogue]]. Va firmar un contracte amb l'empresa Model Managament.


== Vida personal ==
== Vida personal ==

Revisió del 11:56, 5 set 2012

Fitxer:Malena costa.jpg
Malena Costa Sjögren

Malena Costa Sjögren, és una model publicista. Va néixer a Alcúdia (Mallorca) el 31 d'agost de 1989.

Amb només onze anys d'edat, participà en una desfilada de moda. En l'any 2005 es presentà al concurs Elite Model Look 2005 i hi quedà finalista en 6è lloc. El 2007 es presentà al concurs de bellesa, "Miss Balears". En 2006 va participar al programa de TV "Super Modelo" i començà la seva carrera com a model per diferents companyies com Swatch o Don Algodón. Ha aparegut en totes les publicacions de moda, com Vogue. Va firmar un contracte amb l'empresa Model Managament.

Vida personal

El seu pare és mallorquí i la seva mare és sueca. La seva família viu al Port d'Alcúdia. Malena fa 1,73 mts d'altura, i és aficionada a la hípica, a la pintura i a l'spinning.

Va sortir amb el fill del President de l'empresa de viatges Halcón Viajes, Javier Hidalgo. Des de setembre de 2010 és la xicota del jugador del F.C. Barcelona, Carles Puyol, una relació que sembla haver-se trencat l'estiu de 2011.[1]

Referències

  1. «El futbolista Carles Puyol y la modelo Malena Costa han roto» (en castellà). 20minutos.es, 13-10-2011. [Consulta: 13 octubre 2011].

Enllaços externs