Martutene: diferència entre les revisions

Contingut suprimit Contingut afegit
m Substituïnt {{coor title dms}} per {{coord}}
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
'''Martutene''' és un barri de la ciutat de [[San Sebastián]], al costat del riu [[Urumea]], entre els barri de [[Loiola]] i el municipi de [[Astigarraga]]. En aquest barri s'hi situa l'única [[Presó de Martutene|presó]] de la província de [[Guipúscoa]]. Des de [[2006]] el barri compta amb un equip de futbol que juga a Regional preferent, és el Martutene KE. Celebra les festes el dia [[12 d'octubre]], amb una interessant fira de [[sidra]] o ''Sagardo Eguna'', amb la presència dels agricultors de la zona que ofereixen els seus productes regionals i tradicionals.
'''Martutene''' és un barri de la ciutat de [[Sant Sebastià]], al costat del riu [[Urumea]], entre els barri de [[Loiola]] i el municipi de [[Astigarraga]]. En aquest barri s'hi situa l'única [[Presó de Martutene|presó]] de la província de [[Guipúscoa]]. Des de [[2006]] el barri compta amb un equip de futbol que juga a Regional preferent, és el Martutene KE. Celebra les festes el dia [[12 d'octubre]], amb una interessant fira de [[sidra]] o ''Sagardo Eguna'', amb la presència dels agricultors de la zona que ofereixen els seus productes regionals i tradicionals.


{{esborrany del País Basc}}
{{esborrany del País Basc}}

Revisió del 06:40, 10 set 2012

Martutene és un barri de la ciutat de Sant Sebastià, al costat del riu Urumea, entre els barri de Loiola i el municipi de Astigarraga. En aquest barri s'hi situa l'única presó de la província de Guipúscoa. Des de 2006 el barri compta amb un equip de futbol que juga a Regional preferent, és el Martutene KE. Celebra les festes el dia 12 d'octubre, amb una interessant fira de sidra o Sagardo Eguna, amb la presència dels agricultors de la zona que ofereixen els seus productes regionals i tradicionals.