Sistema de dades mostrejades: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «En teoria de sistemes, un '''sistema de dades mostrejades''' és un sistema de control en el qual la planta (teoria de control) (contínua) es co...».
 
m Robot insereix {{ORDENA:Sistema De Dades Mostrejades}}
Línia 27: Línia 27:





{{ORDENA:Sistema De Dades Mostrejades}} <!--ORDENA generat per bot-->
[[Categoria:Teoria de control]]
[[Categoria:Teoria de control]]



Revisió del 19:48, 22 oct 2012

En teoria de sistemes, un sistema de dades mostrejades és un sistema de control en el qual la planta (contínua) es controla amb un dispositiu digital. Sota mostreig periòdic, el sistema de dades mostrejades varia amb el temps però també és periòdic, per la qual cosa es pot modelar amb un sistema simplificat discret que s'obté discretitzant la planta. Tanmateix, aquest model discret no captura el comportament intermostral del sistema real, el qual pot ser important en segons quina aplicacií.

Bibliografia

  • Chen, Tongwen; Bruce Francis. Optimal sampled -data control systems. Londres: Springer-Verlag, 1995. ISBN 3-540-19949-7. 
  • Zhang, Xiaotian; Spencer, J. W. «Linear Voltage Control Scheme with Duty-Ratio Feedforward for Digitally Controlled Parallel Inverters». . IEEE Transactions on Power Electronics, 2011. ISSN: 0885-8993.

Vegeu també