Comarca d'Oviedo: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m r2.7.2+) (Robot afegeix: kk:Овьедо (комарка)
m Bot:Desambiguació assistida: Concejo - Canviant enllaç(s) per Concejo (Astúries)
Línia 22: Línia 22:
|}
|}


La '''Comarca d'Oviedo''' (o ''Uviéu'') és una de les vuit [[Comarques d'Astúries|comarques]] en què està dividit el [[Principat d'Astúries]] i comprèn els [[concejo]]s de: [[Belmonte de Miranda]], [[Bimenes]], [[Cabranes]], [[Grado]], [[Las Regueras]], [[Llanera (Astúries) |Llanera]], [[Morcín]], [[Nava]], [[Noreña]], [[Oviedo]], [[Proaza]], [[Quirós]], [[Ribera de Arriba]], [[Riosa]], [[Sariego]], [[Santo Adriano]], [[Salas]], [[Siero]], [[Somiedo]], [[Teverga]] i [[Yernes y Tameza]]. Encara que l'[[Estatut d'Autonomia d'Astúries]] preveu la divisió del territori asturià en [[comarca|comarques]], encara no estan desenvolupades oficialment.
La '''Comarca d'Oviedo''' (o ''Uviéu'') és una de les vuit [[Comarques d'Astúries|comarques]] en què està dividit el [[Principat d'Astúries]] i comprèn els [[Concejo (Astúries)|concejos]] de: [[Belmonte de Miranda]], [[Bimenes]], [[Cabranes]], [[Grado]], [[Las Regueras]], [[Llanera (Astúries) |Llanera]], [[Morcín]], [[Nava]], [[Noreña]], [[Oviedo]], [[Proaza]], [[Quirós]], [[Ribera de Arriba]], [[Riosa]], [[Sariego]], [[Santo Adriano]], [[Salas]], [[Siero]], [[Somiedo]], [[Teverga]] i [[Yernes y Tameza]]. Encara que l'[[Estatut d'Autonomia d'Astúries]] preveu la divisió del territori asturià en [[comarca|comarques]], encara no estan desenvolupades oficialment.


{{Comarques d'Astúries}}
{{Comarques d'Astúries}}

Revisió del 10:55, 3 nov 2012

Plantilla:Cal geo

Comarca d'Oviedo
Comarca d'Oviedo
Capital Oviedo
Superfície 2.323 km²
Població (2003)
  - Total
  - Densitat

263.298
113 hab./km²
Conceyus 21

La Comarca d'Oviedo (o Uviéu) és una de les vuit comarques en què està dividit el Principat d'Astúries i comprèn els concejos de: Belmonte de Miranda, Bimenes, Cabranes, Grado, Las Regueras, Llanera, Morcín, Nava, Noreña, Oviedo, Proaza, Quirós, Ribera de Arriba, Riosa, Sariego, Santo Adriano, Salas, Siero, Somiedo, Teverga i Yernes y Tameza. Encara que l'Estatut d'Autonomia d'Astúries preveu la divisió del territori asturià en comarques, encara no estan desenvolupades oficialment.