Diferència entre revisions de la pàgina «Usuari Discussió:PeioR»

Salta a la navegació Salta a la cerca
:Ah, i ja que hi som aclaraeixo també allò del "problema d'edicions múltiples". Des del principi i durant anys he fet edicions múltiples perquè per a mi és molt més còmode treballar així, i com que des del començament ningú no m'havia dit res vaig estar treballant així durant ANYS i SENSE QUE NINGÚ EM DIGUÉS RES. És més, almenys en '''dues ocasions''', ara fa temps i com que no sabia si això podia resultar incòmode ho vaig consultar a la Taverna per si calia que deixés de fer-ho i em van dir que '''no passava res'''. Ho va dir, a més d'algun admin que ara no recordo, l'admin Bestiasonica, al qual, per cert, em vaig adreçar ara fa un temps quan començava la persecució i l'assetjament d'en Leptictidium i per greus atacs personals d'aquest usuari contra mi, i li va dir (abans fins i tot que jo contactés en Bestiasonica) que el que pretenia fer (esborrar articles perquè sí) anava contra el dret a la llibertat d'expressió. Probablement aquest admin ja ha perdut l'interès a defensar la llibertat d'expressíó, perquè des de llavors i malgrat l'evident i creixent persecució, hostilitat i actitud censora d'en Leptictium i d'altres no diu ni fa res. Així doncs, el "problema de les edicions múltiples" és una excusa més per justificar bloqueigs injustificables, que no va existir durant ANYS i que només va començar a existir per a Leptictidium i VRiuLlop quan els calia cercar excuses per alimentar la seva cacera i intentar justificar bloqueigs injustificables.--[[Usuari:PeioR|PeioR]] ([[Usuari Discussió:PeioR#top|disc.]]) 18:02, 12 des 2012 (CET)
::I afegeixo: jo no he intentat mai fer prevaler cap punt de vista com diuen els qui clarament i d'altra banda tenen el seu punt de vista i volen imposar-lo tot apel·lant paradoxalment i demagògicament a la neutralitat del punt de vista, sinó tot al contrari: fer aparèixer TOTS els punts de vista de manera objectiva, també aquells que no solen aparèixer mai perquè són deliberadament ignorats, censurats i silenciats (aquest és precisament el problema, i no per la meva banda: no voler acceptar que cal ser objectius quan es tracta qualsevol tema, que hi ha diferents punts de vista i que tots han de ser-hi reflectits d'acord amb la seva importància). I així es pot comprovar en llegir els meus articles, completament legítims i respectuosos amb la normativa, escrits de manera objectiva, aportant el màxim de referències i oberts a qualsevol rectificació (amb molta paciència per part meva en alguns casos). I no cal dir que qui escriu sobre un tema o reflecteix un punt de vista concret no ha d'estar necessàriament a favor d'aquest punt de vista, i així, qui escriu sobre ''Mein Kampf'' no ha d'estar necessàriament a favor del que s'hi diu, etc. Quant als atacs personals, sempre he estat respetuós al màxim amb tots els usuaris, molt més del que s'està amb mi, i em remeto a les proves. En Pau Cabot va fer unes observacions molt encertades al començament d'aquest "debat", tot argumentant que no hi havia motius per a un bloqueig, i m'agradaria que tornés a donar la seva opinió. En Beusson també anava per bon camí fins que en Leptictidium em va acusar falsament (o encara puc concedir erròniament, fins i tot a l'espera de les disculpes i aclariments pertinents) d'haver restaurat un article que no he restaurat mai, i també m'agradaria que hi digués la seva.--[[Usuari:PeioR|PeioR]] ([[Usuari Discussió:PeioR#top|disc.]]) 21:01, 12 des 2012 (CET)
I més encara: jo no utilitzo comptes titella, aquest és el meu únic compte. Ja no se sap quina excusa buscar ni com justificar l'injustificable: primer són dues edicions sense cap trascendència, que entren dins de la mecànica i de l'activitat normal per a qualsevol usuari de la Viquipèdia, fetes sense intenció d'infringir cap norma ni d'ignorar la política del punt de vista (ans al contrari) i que no justfiquenjustifiquen cap bloqueig (i menys encara permanent, mesura absolutament desproporcionada) ni cap "debat"; després se segueix, amb una demagògia increïble, amb tot d'excuses que no tenen res a veure amb la primera i inicial, com esborrar contingut dels altres (fals, i a més a més qui ho diu SÍ QUE HO HA FET REPETIDAMENT, per la qual cosa també se li podria obrir un "debat"), fins arribar a una acusació falsa que serveix d'excusa principal per al bloqueig, i encara se segueix amb més excuses, insistint en un bloqueig injustificable i fins i tot demanant el bloqueig de la pàgina d'usuari per tancar l'apel·lació i que no es pugui defensar. Tot menys reconèixer els errors, rectificatrectificar i demanar disculpes (tres dies després encara continuo esperant-ho, fins quan?). Si això fos un judici, s'hauria d'anul·lar per tot un seguit d'irregularitats inadmissibles. Ha quedat més que clar, i qualsevol ho pot comprovar, tot el que vinc dient aquí i com de brut juguen alguns.--[[Usuari:PeioR|PeioR]] ([[Usuari Discussió:PeioR#top|disc.]]) 08:46, 13 des 2012 (CET)
18.881

modificacions

Menú de navegació