Exèrcit de Salvació de Kasukabe: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m r2.5.2) (Robot afegeix: ko:카스카베 방위대; canvis cosmètics
m r2.7.3) (Robot afegeix: en:List of Crayon Shin-chan characters
Línia 21: Línia 21:
[[Categoria:Shin-chan]]
[[Categoria:Shin-chan]]


[[en:List of Crayon Shin-chan characters]]
[[es:Ejército de Salvación de Kasukabe]]
[[es:Ejército de Salvación de Kasukabe]]
[[it:Esercito di Kasukabe]]
[[it:Esercito di Kasukabe]]

Revisió del 16:10, 2 març 2013

Fitxer:Squadra di difesa di Kasukabe.png
Exèrcit de Salvació de Kasukabe

A Shin-chan, l'"Exèrcit de Salvació de Kasukabe" (かすかべ防衛隊, Kasukabe Bōeitai) està format per en Tooru Kazama, en Masao Satō, la Nené Sakurada, en Boo-chan, en Shinnosuke Nohara i la seva professora Midori Yoshinaga, encara que aquesta última no participa de forma activa a l'Exèrcit.

L'Exèrcit es va crear com a tal a l'episodi 143 (any 1995), amb la missió general de protegir la ciutat de Kasukabe, la ciutat on es desenvolupa la sèrie. No obstant això, la missió del dia pot variar: algunes missions típiques són seguir a una persona, trobar un objecte, trobar a l'amo d'un objecte perdut o competir contra un exèrcit rival.

La presentació, en el doblatge en català, és la següent:

Kazama: "Per protegir la pau i la justícia a Kasukabe,"
Masao: "per fer el bé"
Nené: "i lluitar contra el mal"
Boo-chan: "tots cinc formem"
Shin-chan: "l'Exèrcit de Kasukabe".

La base secreta de l'Exèrcit és la casa de la Midori Yoshinaga. A ella no li agrada la idea de deixar-los entrar a casa seva, sobretot perquè solen arribar el mateix dia que espera una cita amb el seu xicot Ishizaka, pel que fingeix estar dormida o no ser a casa, però ells sempre aconsegueixen entrar fent-li creure que Ishizaka és amb ells. Al principi els nens no consideren que ella tingui dret a conèixer el contingut de les seves converses, fins que en un episodi comenten que han vist a l'Ishizaka amb altra noia. Ella aconsegueix ser membre de l'exèrcit amb tots els drets en canvi de convidar als nens a unes galetes. La noia resulta ser la cosina de l'Ishizaka, Hatoko, a qui ell acompanyava per a buscar un pis on viure.

Els nens discuteixen freqüentment sobre qui ha de ser el líder de l'exèrcit, i cadascun se sol proposar a si mateix. L'ànsia de poder ha provocat algunes crisis, però que acaben arreglant-se aviat.