Francisco Marhuenda García: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Not needed any more
Línia 14: Línia 14:
[[Categoria:Professors de la Universitat Autònoma de Barcelona]]
[[Categoria:Professors de la Universitat Autònoma de Barcelona]]
[[Categoria:Persones vives]]
[[Categoria:Persones vives]]

[[es:Francisco Marhuenda]]

Revisió del 16:38, 30 març 2013

Francisco Marhuenda García, més conegut com Paco Marhuenda, (Barcelona, 12 de gener de 1961) és un jurista i periodista català. Llicenciat en Periodisme i doctorat en Dret, és professor de Dret constitucional a la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·laborà a El Noticiero Universal i Economist & Jurist, així com fou columnista d'ABC.[1] Alhora, fou Secretari General del Club Liberal de Barcelona, membre del comitè executiu de les joventuts d'Unió de Centre Democràtic i president de la Jove Cambra de Barcelona i de la Federació de Joves Cambres de Catalunya.

El 1995 s'afilià al Partit Popular i fou diputat a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1995. El 1996 fou nomenat director del Gabinet del ministeri d'Administracions Públiques, el 1999 director del Gabinet del Ministre d'Educació i Cultura i el 2000 director general de Relacions amb les Corts del Ministeri de la Presidència. El 2001 deixà la política i fou nomenat director a Catalunya del diari La Razón. El 2008 en fou nomenat director a nivell estatal.

Referències

  1. «Francisco Marhuenda, nuevo director de La Razón» (en castellà). Infoperiodistas.info, 12-02-2008. [Consulta: 10 juliol 2012].

Enllaços externs