Mississipi: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Revertides les edicions de: 85.192.74.70 (discussió) fins l'última edició de: Legobot
mCap resum de modificació
Línia 34: Línia 34:
Website = www.state.ms.us
Website = www.state.ms.us
}}
}}
'''Mississippi''' és un estat del sud dels [[Estats Units d'Amèrica]]. L'estat pren el nom del [[riu Mississipí]] el qual forma la frontera oest d'aquest estat. L'origen del nom Mississipí probablement es troba en un terme nadiu americà que vol dir "pare de totes les aigües".
'''Mississippí''' és un estat del sud dels [[Estats Units d'Amèrica]]. L'estat pren el nom del [[riu Mississipí]] el qual forma la frontera oest d'aquest estat. L'origen del nom Mississipí probablement es troba en un terme nadiu americà que vol dir "pare de totes les aigües".


== Població ==
== Població ==

Revisió del 12:18, 2 abr 2013

Per a altres significats, vegeu «Riu Mississipí».

Plantilla:Estat USA Mississippí és un estat del sud dels Estats Units d'Amèrica. L'estat pren el nom del riu Mississipí el qual forma la frontera oest d'aquest estat. L'origen del nom Mississipí probablement es troba en un terme nadiu americà que vol dir "pare de totes les aigües".

Població

Segons el cens dels Estats Units del 2000, a l'estat hi havia censats 19.987 amerindis nordamericans (0,6 %). Per tribus, les principals són els choctaw (7.609), cherokees (3.129), creek (334), blackfoot (287), houma (284) i chickasaw (211).