Diferència entre revisions de la pàgina «Divina Misericòrdia»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Bot: corregint els apòstrofs (13)
m (Bot: Traient 8 enllaços interwiki, ara proporcionats per Wikidata a d:q1095258)
m (Bot: corregint els apòstrofs (13))
[[File:Divina Misericordia (Eugeniusz Kazimirowski, 1934).jpg|thumb|right|200px|La imatge de la Divina Misericòrdia o de Jesús misericordiós és la imatge de Jesús pintada d'acord amb les descripcions de la visió de Jesús de Santa Faustina Kowalska.]]
La devoció de la '''Divina Misericòrdia''' és una devoció catòlica que està centrada en la misericòrdia o amor de Jesús, que és considera l'última taula de salvació. La misericòrdia de Jesús ens permetrà estar amb Ell en la vida eterna. És l'única i última taula de salvació. S´'accedeix a la misericòrdia de Jesús a través de la confiança en Ell.
 
La espiritualitat d´'aquesta devoció està centrada en la misericòrdia de Jesús i en la Eucaristia. La misericòrdia de Jesús és l´'amor que Ell té per totes les persones i que el porta a perdonar, a tenir compassió de nosaltres i a ajudar-nos. Aquesta misericòrdia és infinita i superior a tot, és la principal prerrogativa de Jesús. L´'Eucaristia, de la qual s´'encoratja l´'adoració en el Santíssim Sagrament, és la font de la misericòrdia, és Jesús present amb nosaltres.
 
Aquesta devoció està basada en els escrits de la monja polonesa Santa Faustina Kowalska, on va recollir els missatges que va experimentar en el seu interior que Jesús li adreçava.
Aquesta devoció consta de l´'oració de la corona o [[coroneta de la Divina Misericòrdia]], el missatge de la Divina Misericòrdia, la imatge de la Divina Misericòrdia o de Jesús misericordiós, la Festa de la Divina Misericòrdia i l´'hora de la misericòrdia. A més, cal afegir les obres de misericòrdia cap els altres.
 
==Missatge de la Divina Misericòrdia==
*"L'última taula de salvació consisteix en recórrer a la meva misericòrdia".
 
*"Les ànimes que venerin la meva misericòrdia... resplendiran amb una resplendor especial en la vida futura. Cap d´'elles anirà al foc de l'infern. Defensaré de manera especial a cadascuna a l´'hora de la mort".
 
*"Que no tingui por d'apropar-s'hi l'ànima feble, pecadora, i encara que tingui més pecats que grans de sorra hi ha a la terra, tot desapareixerà en l'abisme de la meva misericòrdia".
 
*"Pinta una imatge segons el model que veus, i signa: "Jesús, confio amb Tu".
*"Desitjo que aquesta imatge sigui venerada... al món sencer. Prometo que l'ànima que veneri aquesta imatge no morirà. També prometo, ja aquí a la terra, la victòria sobre els enemics, particularment a l´'hora de la mort. Jo mateix la defensaré com a la meva pròpia glòria".
 
*"Mitjançant aquest quadre ompliré de gràcies les ànimes".
 
*"Els rajos de llum de la imatge representen la sang i l´'aigua que van brollar del més íntim de la meva misericòrdia, quan a la creu el meu cor va ser obert amb la llança. El raig blanc representa l´'aigua, que justifica les ànimes, i el vermell la sang, que és la vida de les ànimes... Feliç serà qui visqui sota la seva ombra, ja que la mà de la Justícia divina no arribarà a tocar-lo".
 
== Festa de la Divina Misericòrdia o Diumenge de la Divina Misericòrdia==
24.359

modificacions

Menú de navegació