Diferència entre revisions de la pàgina «Usuari:Jordi picart»

Salta a la navegació Salta a la cerca
cap resum d'edició
Vaig començar a voltar per la Viquipèdia buscant informació com qualsevol estudiant i ara intento millorar-la i ampliar-la amb els coneixements que tinc, com qualsevol altre usuari. La meva primera aportació va ser la creació de l'article que fa referència al grup [[Aramateix]], del qual en sóc bastant fan. Es tractava d'un mètode per millorar la nota de l'assignatura d'informàtica de la [[IQS|Universitat]]. Des d'aleshores he fet aportacions en diversos articles, com, per exemple, el que fa referència al meu [[Tuixent|poble]].
 
Actualment em dedico a crear, traduïr i ampliar articles sobre la meva especialitat i passió, la química, com una forma d'aprendre o reforçar conceptes. Cap a tercer curs vaig dedicar-me als que fan referènca a la Química Orgànica ([[:Categoria:Reaccions orgàniques|reaccions]], compostos, categorització, etc.) i, a mesura que he anat ampliant els meus coneixements he pogut diversificar-me i intensificar les meves aportacions en les diverses branques de la química.
 
A continuació podeu veure un recull d'algunes de les fotos que he penjat i, al peu de la pàgina, una pinzellada de les aportacions que he fet (en negreta, les més significatives).
4.956

modificacions

Menú de navegació