Diferència entre revisions de la pàgina «The Walking Dead (còmic)»

Salta a la navegació Salta a la cerca
* '''Rick Grimes''' (aparició al número #1): És el principal protagonista de la història i l'únic personatge que ha aparegut en pràcticament totes les entregues de la sèrie. Era [[sheriff]] de Cynthiana, una població de Kentucky, fins que la força de les circumstàncies el converteix en el líder d'un reduït grup de supervivents. Rick assumeix la carrega amb determinació i les seves decisions són, en general, acceptades per la resta del grup. Tanmateix en algunes ocasions la duresa d'alguns dels seus actes, li comporta les crítiques del altres. Després de tallar les cames d'Allen, un altre supervivent mossegat per un mort, Tyresse l'acusa d'haver gaudit fent-ho i el grup decideix que els lideri un comitè de quatre en lloc de Rick sol. El caràcter de Rick evoluciona de la vocació de protegir els seus a l'assumpció que per fer-ho ha de cometre actes que abans no s'hauria plantejat fer, com quan mata per l'esquena Dexter, quan aquest intenta fer-los fora de la presó, o quan dirigeix l'ajusticiament de forma cruel dels caníbals que els havien atacat. La principal atenció de Rick recau en la seva família: estima Lori i, tot i que sap que no és el pare del fill que ella espera, li prohibeix confessar-li-ho. Després que ella mori, durant l'assalt del Governador a la presó, Rick creu parlar amb ella per un telèfon desconnectat. Morta Lori, Rick centra la seva atenció en Carl, fins al punt de mossegar greument i matar tres homes que pretenien violar el nen. A Alexandria, tot i que el congressista Douglas li confia la vigilància del lloc, Rick es posa en risc en manar a Glenn recuperar les armes que els han pres i, més tard, en apallissar un veí que maltractava la seva família. Tot i així s'acaba reconeixent la rectitud dels seus actes i el mateix Douglas renuncia al comandament en favor de Rick.
* '''Carl Grimes''' (aparició al número #2): Fill de Rick i de la seva esposa Lori; al principi de la història tenia nou anys, cosa que no impedeix a Rick ensenyar-li a disparar amb una pistola, en contra de l'opinió de Lori. Carl no només ha mostrat perícia en matar zombis sinó que també mata Shane quan aquest intenta assassinar Rick. La duresa de la situació li fa perdre ràpidament la innocència pròpia de l'edat i el seu caràcter s'adapta a la nova vida; quan Rick i Lori li mostren la seva germana Judit, Carl afirma que la noia tindrà la sort de creure que tot és normal, ja que desconeixerà el que s'ha perdut. A Alexandria expressa el seu desgrat per la gent que hi viu per portar una vida irreal actuant com si res no passés fora dels murs.
* '''Lori Grimes''' (números #2 a #48): Muller de Rick i mare de Carl. Quan va començar el conflicte amb els zombies i Rick es trobava en coma a l'hospital, Lori i Carl van fugir a Atlanta amb Shane. Allí ella i Shane van mantenir un breu idil·li que es va acabar quan Rick els va trobar al campament de supervivents als afores d'Atlanta. Fruit d'aquesta relació Lori va quedar embarassada però no li diu a Rick que el nadó és fill de Shane, tot i que ell ho sospita. A la prssó Lori dóna a llum a una nena a la qual posen el nom de Judith. Durant el violent atac del Governador Rick intenta treure Carl, Lori i Rick sans de la presó però en la fugida Lori i la nena reben un tret mortal i moren allí mateix. Posteriorment Rick té al·lucinacions en què Lori parla amb ell per telèfon.
 
===Supervivents d'Atlanta===
* '''Andrea''' (aparició al número #2): Recepcionista d'un [[bufet d'advocats]], Andrea viatjava amb la seva germana Amy quan va esclatar l'epidèmia de zombis i, junt amb Dale, van acabar al campament de supervivents als afores d'Atlanta. Amy mor en un atac nocturn dels zombis i Andrea inicia una relació amb Dale tot i la diferència d'edat. Andrea és la millor tiradora del grup; la seva punteria resulta essencial en molts enfrontaments, com en l'assalt a la presó, i a Alexandria se li confia la torre de vigilància. La mort de Dale és un cop dur per a ella que conserva el barret d'ell com a record. A Alexandria inicia una relació amb Stephen, el fill de Douglas, però l'acaba rebutjant quan ell proposa abandonar covardament els companys atrapats al poble durant l'assalt dels morts. Aleshores se sent atreta per Rick; en un principi ell talla qualsevol possibilitat de relació ja que tem perdre-la com ha perdut les dones que ha estimat abans, però finalment els dos inicien una relació.
192

modificacions

Menú de navegació