Diferència entre revisions de la pàgina «Divina Misericòrdia»

Salta a la navegació Salta a la cerca
gramàtica
(gramàtica)
La devoció de la '''Divina Misericòrdia''' és una devoció catòlica que està centrada en la misericòrdia o amor de Jesús, que és considera l'última taula de salvació. La misericòrdia de Jesús ens permetrà estar amb Ell en la vida eterna. És l'única i última taula de salvació. S'accedeix a la misericòrdia de Jesús a través de la confiança en Ell.
 
La espiritualitat d'aquesta devoció està centrada en la misericòrdia de Jesús i en la Eucaristia. La misericòrdia de Jesús és l'amor que Ell té per totes les persones i que el porta a perdonar, a tenir compassió de nosaltres i a ajudar-nos. Aquesta misericòrdia és infinita i superior a tot, és la principal prerrogativa de Jesús. L'Eucaristia, de la qual s'encoratja l'adoració en el Santíssim Sagrament, és la font de la misericòrdia, és Jesús present amben nosaltres.
 
Aquesta devoció està basada en els escrits de la monja polonesa Santa Faustina Kowalska, on va recollir els missatges que va experimentar en el seu interior que Jesús li adreçava.
== Imatge de la Divina Misericòrdia o de Jesús misericordiós ==
 
La imatge de la Divina Misericòrdia o de Jesús misericordiós, és la imatge de Jesús pintada d'acord amb les descripcions de la visió de Jesús per Santa Faustina. A sota està escrit: "Jesús, confio amben Tu".
 
En relació amb aquesta imatge, Santa Faustina va escriure en seu diari aquestes paraules de Jesús:
 
*"Pinta una imatge segons el model que veus, i signa: "Jesús, confio amben Tu".
*"Desitjo que aquesta imatge sigui venerada... al món sencer. Prometo que l'ànima que veneri aquesta imatge no morirà. També prometo, ja aquí a la terra, la victòria sobre els enemics, particularment a l'hora de la mort. Jo mateix la defensaré com a la meva pròpia glòria".
 
57.128

modificacions

Menú de navegació