Terrence Trammell: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Corregit: darrera -> darrere
Línia 22: Línia 22:


== Carrera esportiva ==
== Carrera esportiva ==
Va participar, als 21 anys, en els [[Jocs Olímpics d'estiu de 2000]] realitzats a [[Sydney]] ([[Austràlia]]), on va aconseguir guanyar la [[medalla de plata]] en la prova masculina dels 110 metres tanques en quedar per darrera del cubà [[Anier García Ortiz|Anier García]]. En els [[Jocs Olímpics d'estiu de 2004]] realitzats a [[Atenes]] ([[Grècia]]) va aconseguir revalidar aquest metall, en aquesta ocasió quedant per darrera del xinès [[Liu Xiang]] i pel davant del cubà Anier García. Participà en els [[Jocs Olímpics d'estiu de 2008]] realitzats a [[Pequín]] ([[República Popular de la Xina]]), si bé fou eliminat en la ronda preliminar en resentir-se d'una lesió.
Va participar, als 21 anys, en els [[Jocs Olímpics d'estiu de 2000]] realitzats a [[Sydney]] ([[Austràlia]]), on va aconseguir guanyar la [[medalla de plata]] en la prova masculina dels 110 metres tanques en quedar per darrere del cubà [[Anier García Ortiz|Anier García]]. En els [[Jocs Olímpics d'estiu de 2004]] realitzats a [[Atenes]] ([[Grècia]]) va aconseguir revalidar aquest metall, en aquesta ocasió quedant per darrere del xinès [[Liu Xiang]] i pel davant del cubà Anier García. Participà en els [[Jocs Olímpics d'estiu de 2008]] realitzats a [[Pequín]] ([[República Popular de la Xina]]), si bé fou eliminat en la ronda preliminar en resentir-se d'una lesió.


Al llarg de la seva carrera ha guanyat tres medalles en el [[Campionat del Món d'atletisme]], totes elles de plata; tres medalles en el [[Campionat del Món d'atletisme en pista coberta]], dues d'elles d'or en la distància dels [[60 metres tanques]]; i dues medalles en la [[Universíada]].
Al llarg de la seva carrera ha guanyat tres medalles en el [[Campionat del Món d'atletisme]], totes elles de plata; tres medalles en el [[Campionat del Món d'atletisme en pista coberta]], dues d'elles d'or en la distància dels [[60 metres tanques]]; i dues medalles en la [[Universíada]].

Revisió del 04:20, 9 oct 2013

Medaller

Terrence Trammell
Atletisme
Jocs Olímpics
Plata Sydney 2000 110 m. tanques
Plata Atenes 2004 110 m. tanques
Campionat del Món
Plata París 2003 110 m. tanques
Plata Osaka 2007 110 m. tanques
Plata Berlín 2009 110 m. tanques
Campionat del Món en pista coberta
Or Lisboa 2001 60 m. tanques
Or Moscou 2006 60 m. tanques
Plata Doha 2010 60 m. tanques
Universíada
Or Palma 1999 110 m. tanques
Or Palma 1999 relleus 4x100 m.

Terrence Trammell ( Atlanta, Estats Units 1978 ) és un atleta nord-americà, especialista en els 110 metres tanques i guanyador de dues medalles olímpiques.

Biografia

Va néixer el 23 de novembre de 1978 a la ciutat d'Atlanta, capital de l'estat de Geòrgia (Estats Units).

Carrera esportiva

Va participar, als 21 anys, en els Jocs Olímpics d'estiu de 2000 realitzats a Sydney (Austràlia), on va aconseguir guanyar la medalla de plata en la prova masculina dels 110 metres tanques en quedar per darrere del cubà Anier García. En els Jocs Olímpics d'estiu de 2004 realitzats a Atenes (Grècia) va aconseguir revalidar aquest metall, en aquesta ocasió quedant per darrere del xinès Liu Xiang i pel davant del cubà Anier García. Participà en els Jocs Olímpics d'estiu de 2008 realitzats a Pequín (República Popular de la Xina), si bé fou eliminat en la ronda preliminar en resentir-se d'una lesió.

Al llarg de la seva carrera ha guanyat tres medalles en el Campionat del Món d'atletisme, totes elles de plata; tres medalles en el Campionat del Món d'atletisme en pista coberta, dues d'elles d'or en la distància dels 60 metres tanques; i dues medalles en la Universíada.

Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Terrence Trammell