Círdam: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Bot: Traient 23 enllaços interwiki, ara proporcionats per Wikidata a d:q719647
m Corregit: pacific -> pacífic
Línia 1: Línia 1:
{{Portal Terra Mitjana}}
{{Portal Terra Mitjana}}


'''Círdam''' és un personatge fictici de l'univers de la [[Terra Mitjana]] de [[J.R.R. Tolkien]]. Era un dels [[elf]]s que tenia un anell dels que va crear en [[Sauron]]. Círdam vivia vora la mar, i tot i que semblava un vell pacific, tenia una aura aterradora. L'anell que ell tenia li va donar a en [[Gandalf]]. Va ser membre del consell blanc i va lluitar per a treure en Sauron del bosc. Va marxar a l'últim viatge.
'''Círdam''' és un personatge fictici de l'univers de la [[Terra Mitjana]] de [[J.R.R. Tolkien]]. Era un dels [[elf]]s que tenia un anell dels que va crear en [[Sauron]]. Círdam vivia vora la mar, i tot i que semblava un vell pacífic, tenia una aura aterradora. L'anell que ell tenia li va donar a en [[Gandalf]]. Va ser membre del consell blanc i va lluitar per a treure en Sauron del bosc. Va marxar a l'últim viatge.





Revisió del 14:12, 5 gen 2014

Círdam és un personatge fictici de l'univers de la Terra Mitjana de J.R.R. Tolkien. Era un dels elfs que tenia un anell dels que va crear en Sauron. Círdam vivia vora la mar, i tot i que semblava un vell pacífic, tenia una aura aterradora. L'anell que ell tenia li va donar a en Gandalf. Va ser membre del consell blanc i va lluitar per a treure en Sauron del bosc. Va marxar a l'últim viatge.