Diferència entre revisions de la pàgina «Real Time Control Protocol»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Corregit: ample de banda -> amplada de banda
m (Corregit: en -> a limitar)
m (Corregit: ample de banda -> amplada de banda)
A continuació explicarem la importància de l'existència d'aquests paquets.
 
En transmissions [[multicast]] la informació de control pot consumir un [[ampleamplada de banda]] considerable. Per a fer-se càrrec d'aquest problema RTCP ha establert un mecanisme per a reduir la transmissió d'informació de control a mesura que ingressen més usuaris, que consisteix a limitar la quantitat de trànsit de RTCP en un petit percentatge de tràfic de dades en [[Real Time Protocol|RTP]]. Aquest mecanisme també assigna més ampleamplada de banda RTCP als emissors actius.
 
Un cop un participant sap quant ampleamplada de banda pot consumir amb el trànsit de RTCP l'aplicació comença a enviar informes periòdics de la tassa adequada. Els informes d'emissor i de receptor contenen informació sobre les dades rebudes de totes les fonts en el període d'informes més recent. El que les diferència és que els informes d'emissor inclouen informació extra sobre l'emissor.
 
Tant els informes d'emissor (sender reports) com els de receptor (receiver reports) contenen un bloc de dades per font que ha estat escoltada des de l'últim informe. Cada bloc conté les següents estadístiques per a la font determinada:
1.146.864

modificacions

Menú de navegació