Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Línia 21: Línia 21:
<!--Col·loqueu les vostres peticions aquí sota precedides per un asterisc (*) -->
<!--Col·loqueu les vostres peticions aquí sota precedides per un asterisc (*) -->


*[[Usuari:Soda-POP|Soda-POP]] a [[Usuari:Deessa|Deessa]] Estic canviant el meu nòm d'usuaria de les altres wikipedias amb el mateix nòm: en:Goddess, es:Diosa, etc. [[Imatge:M31 Lanoue.png|20px]] [[Usuari:Soda-POP|Andrómeda]] [[Imatge:M31 Lanoue.png|20px]] {[[Usuari Discussió:Soda-POP|Bústia]]} 05:06, 6 ag 2007 (CEST)
*[[Usuari:Soda-POP|Soda-POP]] a [[Usuari:Deessa|Deessa]]


==Peticions arxivades==
==Peticions arxivades==

Revisió del 05:06, 6 ago 2007

A petició del propi viquipedista, un buròcrata pot canviar el nom d'usuari d'aquest, mantenint les seves preferències i contribucions sempre i quant tingui menys de 200.000 contribucions i el nom que desitgi no existeixi. Si el compte desitjat existeix però no té cap contribució, es pot demanar la seva usurpació.

Instruccions

Per a canviar el vostre nom d'usuari a la Viquipèdia en català, seguiu les següents instruccions.

  • Abans de demanar el canvi. El procés de canvi de nom carrega molt els servidors. Considereu abans altres alternatives:
  1. Podeu personalitzar la vostra signatura. Les edicions es continuaran atribuint al vostre compte d'usuari, però canviarà el nom en les pàgines de discussió.
  2. Si teniu poques edicions, podeu crear un nou compte i abandonar l'antic. Per evitar suspicàcies sobre l'ús de comptes titella, indiqueu en el compte antic que l'heu abandonat.
  • Per demanar el canvi:
  1. Comproveu que el nou nom que desitgeu utilitzar estigui disponible (Especial:Listusers) i no el creeu. Tingueu en compte que no és possible fusionar les contribucions de dos noms d'usuari.
  2. Afegiu la vostra petició a la secció de més avall. Cal que estigui signada i és millor que expliqueu el motiu pel que desitgeu el canvi.
  3. Normalment els buròcrates tenen aquesta pàgina a la seva llista de seguiment. Si no rebeu notícies poseu-vos en contacte amb un buròcrata.
  4. Si sou un usuari administrador o un bot, feu-ho constar en la petició.
  • Després del canvi:
  1. Quan es realitzi el canvi, aquest apareixerà a la llista Especial:Log/renameuser i totes les edicions del vostre antic usuari seran atribuïdes al nou usuari.
  2. El buròcrata té l'opció de reanomenar automàticament la pàgina d'usuari, la pàgina de discussió i les subpàgines d'usuari. Comproveu que tot està correcte.
  3. Reviseu la vostra signatura per si cal adaptar-la al nou nom.
  4. Si desitgeu prevenir que el vostre nom antic sigui utilitzat per un altre usuari, creeu-lo de nou i demaneu a un administrador que el bloquegi.

Peticions pendents

Col·loqueu les noves peticions en aquesta llista. Aviseu a algun buròcrata de la vostra petició si no en rebeu notícia en uns dies.

Peticions arxivades

  • Uriol a Zant.
    • el comentari anterior sense signar és fet per Uriol (disc.contr.) 21:47, 19 maig 2007
    • No és possible perquè ja existeix. Busca un nom alternatiu. --VRiullop (parlem-ne) 11:36, 20 maig 2007 (CEST)[respon]
    • Demano la "usurpació" del nom Zant reconeixent que el vareg crear jo mateix com a titella. Voldria canviar el meu nom aquí a la nostra Viquipèdia a Zant, per a uniformar el meu nom d'usuari. --Uriol 10:51, 22 maig 2007 (CEST)[respon]
    • Fet Fet! L'usuari Zant no tenia historial de contribucions ni registres que comprometessin l'atribució exigida per la GFDL. Els dos comptes eren del mateix usuari, tal com va confirmar un checkuser i va reconèixer el propi usuari. L'usuari Uriol ja va demanar disculpes en el seu moment i s'ha mostrat col·laboratiu amb el projecte. Per aquests motius he reanomenar Zant a Zant (antic) i Uriol a Zant. --VRiullop (parlem-ne) 14:09, 22 maig 2007 (CEST)[respon]
Em pots passar l'enllaç a la confirmació del checkuser? No l'he sabut trobar.--Iradigalesc (discussions) 15:00, 22 maig 2007 (CEST)[respon]
Ho he dit de memòria. La resposta va ser "obvious cases should be treated as such" m:Requests for CheckUser information/Archives/2007/01#Catalan Wikipedia. --VRiullop (parlem-ne) 16:46, 22 maig 2007 (CEST)[respon]
OK, pensava que a tu t'havien contestat i estava per enfadar-m'hi. Perdó...--Iradigalesc (discussions) 16:23, 23 maig 2007 (CEST)[respon]
Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 16:51, 15 juny 2007 (CEST)[respon]
Nota: l'usuari també ha usat el compte Manlalakbay i ha demanat el mateix canvi a en.wiki amb el motiu: Leaving Wikipedia. This is also to make username Lagalag available. --V.Riullop (parlem-ne) 17:00, 15 juny 2007 (CEST)[respon]
No fet No fet! rebutjada la petició a en.wiki, no té sentit fer-la aquí per 13 contribucions menors. --V.Riullop (parlem-ne) 18:59, 25 juny 2007 (CEST)[respon]