Vés al contingut

Usuari Discussió:Pere prlpz/arxiu3: diferència entre les revisions

(→‎Categories i sub-categories: :{{ping|Jordi Roqué}} L'estem complint. Suposo que estem d'acord que els medallistes paralímpics barcelonins són esportistes barcelonins, i dins de la categoria d'esportistes barcelonins es pot crear la categoria de me)
:{{ping|Jordi Roqué}} L'estem complint. Suposo que estem d'acord que els medallistes paralímpics barcelonins són esportistes barcelonins, i dins de la categoria d'esportistes barcelonins es pot crear la categoria de medallistes paralímpics barcelonins, complint amb totes les normes. Aquesta categoria, un cop creada, s'ha de categoritzar a tots els llocs on s'escaigui, incloent la categoria de medallistes paralímpics, i als articles que ja hi siguin se'ls ha de treure les categories redundants, tot obligats per les normes.
:Per això dic que la norma dels 15 articles no és operativa, perquè si complim totes les normes arriba un moment que la dels 15 articles no té cap efecte. De fet, les úniques manera de complir al peu de la lletra totes les normes seria esborrar la categoria de medallistes paralímpics o treure els medallistes paralímpics de les categories d'esportistes, cosa que no té gaire solta.--[[Usuari:Pere prlpz|Pere prlpz]] ([[Usuari Discussió:Pere prlpz#top|disc.]]) 19:02, 9 feb 2014 (CET)
 
== Penya Blau-Grana de Parets ==
 
Justament aquest to intimidatori, habitual amb qui no en sap prou o s'equivoca o no entén els mètodes viquipedistes, és el que penso que el nucli "ortodox" de la Viquipèdia hauria de mirar de suavitzar. Si no edités ningú, ja no caldria fer tasques de manteniment. Segur que és més fàcil posar una plantilla que explicar i ajudar a qui ha fet alguna cosa malament a millorar-ho. En definitiva les "tasques de manteniment" són crítiques a les actuacions dels altre, sovint abruptes, mancades de comprensió i amb tics autoritaris. --[[Usuari:Moises|Moises]] ([[Usuari Discussió:Moises|disc.]]) 16:44, 10 feb 2014 (CET)
1.349

modificacions