Zihhariya: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Bot: Traient 1 enllaços interwiki, ara proporcionats per Wikidata a d:Q11955611
m Corregit: es -> és incerta
Línia 1: Línia 1:
'''Zihhariya''' fou el teatre de la sisena campanya de [[Mursilis II]] en el seu setè any de regnat. Els seus annals diuen que va anar contra els kashkes de la muntanya '''Tarikarimu''' a la terra de Zihhariya, i va assolar el país. Aquesta campanya fou probablement curta pero fou l'única que va fer en tot l'any. La seva situació es incerta pero segurament era a l'est o sud-est d'[[Hattusa]].
'''Zihhariya''' fou el teatre de la sisena campanya de [[Mursilis II]] en el seu setè any de regnat. Els seus annals diuen que va anar contra els kashkes de la muntanya '''Tarikarimu''' a la terra de Zihhariya, i va assolar el país. Aquesta campanya fou probablement curta pero fou l'única que va fer en tot l'any. La seva situació és incerta pero segurament era a l'est o sud-est d'[[Hattusa]].


[[Categoria:Imperi Hittita]]
[[Categoria:Imperi Hittita]]

Revisió del 22:11, 10 març 2014

Zihhariya fou el teatre de la sisena campanya de Mursilis II en el seu setè any de regnat. Els seus annals diuen que va anar contra els kashkes de la muntanya Tarikarimu a la terra de Zihhariya, i va assolar el país. Aquesta campanya fou probablement curta pero fou l'única que va fer en tot l'any. La seva situació és incerta pero segurament era a l'est o sud-est d'Hattusa.