Diferència entre revisions de la pàgina «Real Time Control Protocol»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Corregit: d' -> de [[streaming
m (Corregit: ample de banda -> amplada de banda)
m (Corregit: d' -> de [[streaming)
El protocol '''RTCP''' (o '''RTP Control Protocol''') és un protocol germà del [[Real Time Protocol|RTP]] i està definit a [[RFC 3550]].
 
RTCP proporciona informació de control que està associat amb un flux de dades per a una aplicació multimèdia (flux [[Real Time Protocol|RTP]]). Treballa juntament amb RTP en el transport i empaquetat de dades multimèdia, però no transporta cap dada per si mateix. S'usa habitualment per transmetre paquets de control als participants d'una sessió multimèdia d'de [[streaming]]. La funció principal del RTCP és informar de la qualitat de servei proporcionada pel [[Real Time Protocol|RTP]].
 
Aquest [[protocol de comunicació|protocol]] recull estadístiques de la connexió i també informació com ara bytes enviats, paquets enviats, paquets perduts o jitter entre d'altres. Una aplicació pot usar aquesta informació per incrementar la qualitat de servei, ja sigui limitant el flux o usant un [[codec]] de [[compressió]] més baixa. En resum. RTCP s'usa per informar de la [[QoS]].
1.146.197

modificacions

Menú de navegació