Diferència entre revisions de la pàgina «Ragnarok Online»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Corregit: perque -> perquè també
m (Corregit: recomanable -> recomanable, ja que só)
m (Corregit: perque -> perquè també)
* '''Archer''': Personatges amb molta destresa, per aquest motiu utilitzen tot tipus d'arc. Deriven a: '''Hunter''' o '''Bard/Dancer'''.
* '''Magician''': Personatges amb poca defensa física i atac, es caracteritzen pel seu alt poder màgic que utilitzen per atacar. Utilitzen ganivets o ceptres/varetes. Deriven a: '''Wizzard''' o '''Sage'''.
* '''Merchant''': Personatges que es caracteritzen per ser la base del comerç de Rune Midgar, poden vendre més car i comprar més barat als NPC i posar botigues per vendre els seus propis objectes. No s'han de menysprear en batalla perqueperquè també tenen un gran poder com a melee. Poden usar destrals i espases petites. Deriven a: '''Blacksmith''' o '''Alchemist'''.
* '''Acolyte''': Personatges caracteritzats per tenir habilitats de suport per a ells o els seus companys, tenen gran poder i defensa contra monstres de tipus dimoni o no-morts. Utilitzen maces o ceptres. Deriven a: '''Monk''' o '''Priest'''.
* '''Thief''': Personatges caracteritzats per la seva gran agilitat i sigil, poden amagar-se, enverinar i atacar per sorpresa. Poden usar dagues, espases petites, destrals petites i arcs petits. Deriven a: '''Assasin''' o '''Rogue'''.
1.150.164

modificacions

Menú de navegació