Diferència entre revisions de la pàgina «Viquipèdia:Avís d'exempció de responsabilitat per perills»

Salta a la navegació Salta a la cerca
correcció d'enllaços
(fusió de contiguts)
(correcció d'enllaços)
'''Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors, vàndals, o qualsevulla lligat a Viquipèdia, per qualsevol medi, pot ser responsable per l'ús que féssiu de la informació continguda en aquestes pàgines o enllaçada des d'ací.'''
 
Si us plau, fèu tots els passos necessaris per esbrinar que qualsevol informació que rebeu de la Viquipèdia és correcte i ha estat verificada. Comprovau les [[Viquipèdia:Citau les fonts|referències]] al final de l'article. Llegiu la [[Viquipèdia Discussió:Avís d'exempció de responsabilitat per perills|pàgina de discussió]] de l'article i l'[http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Viquipèdia:Avís dAvís_d'exempció de responsabilitat per perillsexempció_de_responsabilitat_per_perills&action=history historial de revisions] per veure si hi ha qualque disputa excepcional sobre el contingut de l'article. Comprovau la informació amb fonts independents.
 
Si hi ha qualque suggeriment que puga ser perillós, il·legal o immorals, '''recordau que qualsevol pot posar informació a la Viquipèdia'''. Els autors poden no estar qualificats per proveir-vos una informació completa o per explicar-vos les precaucions de seguretat adequades o els passos que heu de dar per evitar lesions, danys corporals, o altres perjudicis per la vostra persona, propietats o reputació. Si heu de menester consell específic (per exemple, mèdic, legal, gestió del risc) si us plau cercau un professional amb llicència o coneixements en aquella àrea.

Menú de navegació