Ciutat Esportiva d'Abegondo: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
m Corregit: com '''O > com a '''O
Línia 1: Línia 1:
La '''Ciutat Esportiva d'Abegondo''' (en [[gallec]]: ''Cidade Deportiva de Abegondo''), coneguda també com '''O Mundo do Fútbol''' (''El Món del Futbol''), és un complex esportiu del [[Real Club Deportivo de La Coruña|Deportivo de La Corunya]], inaugurat l'1 de maig de [[2003]]. Està situat al municipi [[gallec]] d'[[Abegondo]], al costat de l'autovia A-6. Amb una superfície de 90.000 m², acull els entrenaments del primer equip, el filial i de les categories inferiors del club.
La '''Ciutat Esportiva d'Abegondo''' (en [[gallec]]: ''Cidade Deportiva de Abegondo''), coneguda també com a '''O Mundo do Fútbol''' (''El Món del Futbol''), és un complex esportiu del [[Real Club Deportivo de La Coruña|Deportivo de La Corunya]], inaugurat l'1 de maig de [[2003]]. Està situat al municipi [[gallec]] d'[[Abegondo]], al costat de l'autovia A-6. Amb una superfície de 90.000 m², acull els entrenaments del primer equip, el filial i de les categories inferiors del club.


== Instal·lacions ==
== Instal·lacions ==

Revisió del 00:55, 10 abr 2014

La Ciutat Esportiva d'Abegondo (en gallec: Cidade Deportiva de Abegondo), coneguda també com a O Mundo do Fútbol (El Món del Futbol), és un complex esportiu del Deportivo de La Corunya, inaugurat l'1 de maig de 2003. Està situat al municipi gallec d'Abegondo, al costat de l'autovia A-6. Amb una superfície de 90.000 m², acull els entrenaments del primer equip, el filial i de les categories inferiors del club.

Instal·lacions

O Mundo do Fútbol està format per un edifici principal on hi trobem els vestidors, oficines i cafeteria, i que serveix, a més, de graderia, amb capacitat per a més de 1.200 persones de cara al camp principal, i unes altres 500 a la part posterior, orientades cap al camp de gespa artificial. A la planta superior de l'edifici trobem les oficines, sala de premsa, cafeteria i lavabos de públic. La planta inferior està formada pels vestidors, magatzems i instal·lacions. Disposa, a més, de 9.000 metres quadrats d'aparcament i zona de serveis.[1]

Disposa de:[1]

  • 7 camps de gespa natural de mesures semblants a les de l'estadi de Riazor (105 x 65 m).
  • 1 camp de gespa artificial d'última generació del tamany de Riazor (105 x 61 m).
  • 6 camps de gespa natural de futbol 7 (50 x 30 m).
  • Més de 16.000 metres quadrats de camps auxiliars de gespa natural.

Referències

Vegeu també

Enllaços externs