Vés al contingut

El silenci dels arbres: diferència entre les revisions

m
Corregit: tinguès > tingués
(Es desfà la revisió 13508274 de Anskar (Discussió) La discussió es tancà sense cap consens i encara va continuar a posteriori)
Etiqueta: nova fusió
m (Corregit: tinguès > tingués)
# Norah. Escriu la carta a la seva família. En la carta explica que la seva filla Elma és morta degut al càncer, també descriu com va superant la tristesa amb la feina d'ajudar a persones que no tenen menjar; donant-los àpats en el restaurant.
# Annie. La carta està dirigida a la seva germana. Explica com viu a la ciutat, esperant un dia rere l'altre amb l'única il·lusió de la seva carta. Sense res a fer, va visitant el museu que està quasi sempre tancat per les bombes. No creu que les coses tornin a ser com abans, quan mira les fotografies un cop i un altre.
# Aline. Escriu la carta per a l'Ilya, on explica com passen els dies; rememorant abans quan era mestra. També li diu que el llibre que li va regalar ja fa temps li fa sentir com si tinguèstingués una ànima bessona.
# Claude. La carta està dirigida a en Jan, on hi explica com viu. 5 dies al front i 2 a casa, sense cap altra sortida més que ser soldat. Coneix l'Andreas Hymer i explica com la seva música l'anima a seguir endavant. A més, li demana dos jocs de cordes Infeld vermelles per la seva mania.
# Aldina. Li escriu a la Judit, on hi explica com hi viu a la ciutat, menjant pasta i arròs; jugant amb una nena; no podent sortir de l'edifici; veient com els seus pares pateixen; i l'única cosa que l'impulsa a viure és un amulet, l'ànima d'un violí.
1.165.781

modificacions