Les Coves (Rivert): diferència entre les revisions

Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot: Reemplaçament automàtic de text (- + )
m Corregit: "1er"
Línia 23: Línia 23:


== Bibliografia ==
== Bibliografia ==
* AYMAMÍ, G. "La utilització de les cavitats per l'home des de l'època històrica. El trogloditisme a Catalunya: estat de la qüestió". A: ''Actes del 1er Congrés Català d'Espeleologia''. Barcelona: 2004.
* AYMAMÍ, G. "La utilització de les cavitats per l'home des de l'època històrica. El trogloditisme a Catalunya: estat de la qüestió". A: ''Actes del 1r Congrés Català d'Espeleologia''. Barcelona: 2004.


== Enllaços externs ==
== Enllaços externs ==

Revisió del 16:36, 11 juny 2014

Infotaula de geografia físicaLes Coves
TipusCova Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaConca de Dalt (Pallars Jussà) Modifica el valor a Wikidata
Map
 42° 15′ N, 0° 53′ E / 42.25°N,0.88°E / 42.25; 0.88
Dades i xifres
Altitud1.101 m Modifica el valor a Wikidata

Les Coves és un petit conjunt de coves del terme de Conca de Dalt, al Pallars Jussà, dins de l'antic terme de Toralla i Serradell, al Pallars Jussà, en territori del poble de Rivert.

Estan situades al sud-oest de Rivert, a l'esquerra del barranc dels Escarruixos just dessota i a migdia de la Solana de les Coves, al vessant meridional del Serrat de les Coves, elements geogràfics que en prenen el nom. És al nord del Pas de la Foradada.

Bibliografia

  • AYMAMÍ, G. "La utilització de les cavitats per l'home des de l'època històrica. El trogloditisme a Catalunya: estat de la qüestió". A: Actes del 1r Congrés Català d'Espeleologia. Barcelona: 2004.

Enllaços externs