Mississipi: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Etiquetes: Edita des de mòbil Edició web per a mòbils
Cap resum de modificació
Etiquetes: Edita des de mòbil Edició web per a mòbils
Línia 34: Línia 34:
Website = www.state.ms.us
Website = www.state.ms.us
}}
}}
'''Mississipí'''<ref>{{GEC|0042906}}</ref><ref>[http://esadir.cat/Toponims/Top%C3%B2nims%20del%20m%C3%B3n/Am%C3%A8rica/Estats%20Units/Mississip%C3%AD Mississipí] a esadir.cat</ref> o millor ''Mississipi'' (segons http://comunicacio.grec.cat/ajuda/toponimia.pdf en anglès és [misə'sipē] i el francès que es caracteritza per no tenir paraules planes l'accentua en la i final){{CN|data=març de 2014}} és un estat del sud dels [[Estats Units d'Amèrica]]. L'estat pren el nom del [[riu Mississipí]] el qual forma la frontera oest d'aquest estat. L'origen del nom Mississipi probablement es troba en un terme nadiu americà que vol dir "pare de totes les aigües".
el ''Mississipi'' (segons http://comunicacio.grec.cat/ajuda/toponimia.pdf en anglès és [misə'sipē] i el francès que es caracteritza per no tenir paraules planes l'accentua en la i final) i erròniament '''Mississipí'''<ref>{{GEC|0042906}}</ref><ref>[http://esadir.cat/Toponims/Top%C3%B2nims%20del%20m%C3%B3n/Am%C3%A8rica/Estats%20Units/Mississip%C3%AD Mississipí] a esadir.cat</ref>{{CN|data=març de 2014}} és un estat del sud dels [[Estats Units d'Amèrica]]. L'estat pren el nom del [[riu Mississipí]] el qual forma la frontera oest d'aquest estat. L'origen del nom Mississipi probablement es troba en un terme nadiu americà que vol dir "pare de totes les aigües".


== Població ==
== Població ==

Revisió del 13:21, 25 juny 2014

Per a altres significats, vegeu «Riu Mississipí».

Plantilla:Estat USA el Mississipi (segons http://comunicacio.grec.cat/ajuda/toponimia.pdf en anglès és [misə'sipē] i el francès que es caracteritza per no tenir paraules planes l'accentua en la i final) i erròniament Mississipí[1][2][cal citació] és un estat del sud dels Estats Units d'Amèrica. L'estat pren el nom del riu Mississipí el qual forma la frontera oest d'aquest estat. L'origen del nom Mississipi probablement es troba en un terme nadiu americà que vol dir "pare de totes les aigües".

Població

Segons el cens dels Estats Units del 2000, a l'estat hi havia censats 19.987 amerindis nord-americans (0,6 %). Per tribus, les principals són els choctaw (7.609), cherokees (3.129), creek (334), blackfoot (287), houma (284) i chickasaw (211).

Vegeu també

Referències

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Mississipi