Universitat de Warwick: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «La '''Universitat de Warwick''' (en anglès ''University of Warwick''), a Anglaterra, Regne Unit, es va establir en 1965 com a part de programes del g...».
(Cap diferència)

Revisió del 17:51, 10 set 2014

La Universitat de Warwick (en anglès University of Warwick), a Anglaterra, Regne Unit, es va establir en 1965 com a part de programes del govern d'expandir l'ensenyament superior. La Universitat està situada als afores de Coventry. Compte actualment amb més de 15.000 estudiants i més de 4.000 empleats al campus.

La universitat va ser classificada com la cinquena millor universitat del Regne Unit quant a la qualitat de recerca (Funding Councils Research Assessment Exercise, 2001) i les classificacions nacionals situen a Warwick entre les 10 millors universitats del país: 25 dels 27 departaments van obtenir la qualificació d'excel·lent. Warwick University és membre de la lliga d'universitats d'elit Russell Group. S'ha fet conèixer per ser una de les més innovadores de Gran Bretanya i compta amb un modern campus universitari. El primer ministre Tony Blair la va descriure com la "Universitat del Futur".

Els estudiants estan distribuïts a les següents àrees (dades de març 2005):

  • Estudis Socials: 7.723 estudiants
  • Ciència: 6.080 estudiants
  • Humanitats: 2.542 estudiants
  • Medicina: 2.158 estudiants

L'Escola de Negocis de Warwick (Warwick Business School) és particularment renombrada, amb més de 6.000 estudiants i participants, i el programa dels quals de MBA és un dels millors d'Europa i està acreditat per AASB, AMBA i ICS. El programa de doctorat de WBS ha estat reconegut com el millor d'Europa pel Financial Times. És conegut també el master en polítiques culturals, que estudien molts experts en gestió cultural.

Enllaços externs