Diferència entre revisions de la pàgina «Clima subtropical humit»

Salta a la navegació Salta a la cerca
hyhyuy
Etiquetes: editor visual repetició de caràcters paraulotes
(hyhyuy)
[[Fitxer:Subtropicworldmap.png|thumb|right|350px|Les zones de clima subtropical humit del món (en vert fosc)]]
==Jajaja==
El '''clima subtrwrthwththrthrthrshdfghdbgfxf gxggvgopical humit''' és aquell tipus de [[clima subtropical]] caracteritzat per [[estiu]]s càlids i [[humit]]s i [[hivern]]s frescos.<ref name="Demangeot216">Jean Demangeot, ''Les milieux « naturels » du globe'', Paris, Armand Colin, édition, 2002, {{ISBN|2200346085}}, p.216</ref> Es diferencia del [[clima tropical]] per l'estació d'hivern força definida i del [[clima mediterrani]] per els estius humits amb [[Precipitació atmosfèrica|precipitacions]] abundants. Les masses d'aire estant sotmeses a fluxos meridians, les temperatures poden augmentar o descendir bruscament.
 
En general, a causa de la humiditat més alta i la seva manca d'estabilitat que pot donar variacions relativament brusques de [[temperatura]] en qualsevol època de l'any, el clima subtropical humit és menys agradable que el [[clima mediterrani]].
 
==Zona subtrohrthwertjhejetyjwrthwrtjpical humputa madre==
La zona subtropical humida es troba a les mateixes latituds que la [[zona mediterrània]], entre 25 i 45°, tant a l'[[hemisferi nord]] com a l'[[hemisferi sud]], però a les façanes orientals dels continents, al contrari de les zones de clima mediterrani.
 
Tot i així, dins dels litorals de l'est de cada zona continental hi ha variacions particulars quant a les precipitacions i temperatures, com les [[nevades]] abundants al nord del [[Japó]] i al [[Québec]] l'hivern. Aquestes no són característiques de les [[zones subtropicals]] i exclouen aquestes regions.
 
==Varifgdgsfgasdfhagbsgheyants==
Una variant del clima subtropical humit és el [[clima sínic]]. El mot "sínic" es,.¨^ va originar en el fet que aquest tipus de clima és molt característic de certes regions de la [[Xina]].
 
 
el clima sub tropical es trova a salt perque si i no te importa i ay muchos moorros i negros tu puta madre soy hacker jajajjaajajajajajajjajaja pringados
==Vajcfbgasfsduibgfuidgsfruiasdbfukgfruiasdgfsduigftasdgfasdygfsdfvgaklsdfgyawkgé==
*[[Bosc#Zona subtropical humida|Bosc (secció Zona subtropical humida)]]
*[[Zona climàtica]]
 
==Referdfgdfgasdfgadfgdgfadfgdfgadfències==
<references />
 
Usuari anònim

Menú de navegació