Diferència entre revisions de la pàgina «Viquipèdia:Esborrar pàgines»

Salta a la navegació Salta a la cerca
→‎Com fer una proposta: canvi de redactat per unanimitat dels dos usuaris que han participat a la discussió: Viquipèdia_Discussió:Esborrar_pàgines#Proposta_de_canvi_de_redactat
m (Reversió a l'edició anterior a la núm 14120995 de 2014-10-08 20:50:09 feta per 85.60.211.39 usant popups)
(→‎Com fer una proposta: canvi de redactat per unanimitat dels dos usuaris que han participat a la discussió: Viquipèdia_Discussió:Esborrar_pàgines#Proposta_de_canvi_de_redactat)
*En cas que una proposta estigui incompleta, sense motiu o sense firma d'un usuari vàlid, podrà ésser anul·lada mentre no li doni suport i la completi un usuari que acompleixi els requisits.
*És una bona pràctica no marcar aquestes edicions com a [[Ajuda:Edició menor|menors]] ja que poden passar inadvertides.
*És recomanableCal avisar l'editor principal de l'article en la seva pàgina de discussió. Per aquest propòsit es disposa de la plantilla <nowiki>{{</nowiki>subst:[[Plantilla:esborrar3|esborrar3]]|''pàgina''}}.
*En el moment de presentar una proposta d'esborrament, s'hi podran incloure diverses pàgines que es vulguin esborrar si estan relacionades i és convenient discutir-les conjuntament. Si qualsevol usuari discrepa d'aquest procediment i demana votar-les per separat, es procedirà a fer-ho així. Un cop presentada una proposta, no s'hi podran afegir més pàgines ni es podrà fusionar amb altres propostes per més que estiguin relacionades. Tots els articles que es vulguin votar conjuntament hauran d'aparèixer explícitament a la proposta i tots hauran de contenir la plantilla de proposats a eliminació.
 
241.625

modificacions

Menú de navegació