Gai Fulcini: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «'''Gai Fulcini''' (''Caius Fulcinius'') fou un ambaixador romà enviat junt amb altres tres a Fidenes, per demanar la causa per la qual aquesta ciutat s'havi...».
 
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
'''Gai Fulcini''' (''Caius Fulcinius'') fou un ambaixador romà enviat junt amb altres tres a [[Fidenes]], per demanar la causa per la qual aquesta ciutat s'havia revoltat contra Roma i s'havia unit a [[Lar Tolumni]], rei de [[Veïs]]. Els fidenats, per consell de Lar Tolumni, van matar als ambaixadors. Els romans els van honorar amb estàtues a la Rostra.
'''Gai Fulcini''' (''Caius Fulcinius'') fou un ambaixador [[Antiga Roma|romà]] enviat junt amb altres tres a [[Fidenes]], per demanar la causa per la qual aquesta ciutat s'havia revoltat contra Roma i s'havia unit a [[Lar Tolumni]], rei de [[Veïs]]. Els fidenats, per consell de Lar Tolumni, van matar als ambaixadors. Els romans els van honorar amb estàtues a la Rostra.


[[Categoria:Ambaixadors romans]]
[[Categoria:Ambaixadors romans]]

Revisió del 17:44, 26 set 2007

Gai Fulcini (Caius Fulcinius) fou un ambaixador romà enviat junt amb altres tres a Fidenes, per demanar la causa per la qual aquesta ciutat s'havia revoltat contra Roma i s'havia unit a Lar Tolumni, rei de Veïs. Els fidenats, per consell de Lar Tolumni, van matar als ambaixadors. Els romans els van honorar amb estàtues a la Rostra.