Fredeluga emmascarada meridional: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
{{Taxocaixa ocell/ús}}La '''Fredeluga Militar Meridional''' (''Vanellus (miles) novaehollandiae'') és una espècie de [[caràdrid]] que habita en praderes, herbassars i aiguamolls d'[[Australàsia|Austràlasia]], des del nord-est d'[[Austràlia]] cap al sud seguint la meitat oriental del continent fins a [[Tasmània]], trobant-se també a [[Nova Zelanda]] i a les I[[illes Chatham|lles Chatham]]. Aquesta espècie esta estretament relacionada amb la [[Vanellus miles|fredeluga militar]], de la qual s'ha separat recentment.
La '''Fredeluga Militar Meridional''' (''Vanellus (miles) novaehollandiae'') és una espècie de [[caràdrid]] que habita en praderes, herbassars i aiguamolls d'[[Australàsia|Austràlasia]], des del nord-est d'[[Austràlia]] cap al sud seguint la meitat oriental del continent fins a [[Tasmània]], trobant-se també a [[Nova Zelanda]] i a les I[[illes Chatham|lles Chatham]]. Aquesta espècie esta estretament relacionada amb la [[Vanellus miles|fredeluga militar]], de la qual s'ha separat recentment.

Revisió del 14:29, 7 des 2014

La Fredeluga Militar Meridional (Vanellus (miles) novaehollandiae) és una espècie de caràdrid que habita en praderes, herbassars i aiguamolls d'Austràlasia, des del nord-est d'Austràlia cap al sud seguint la meitat oriental del continent fins a Tasmània, trobant-se també a Nova Zelanda i a les Illes Chatham. Aquesta espècie esta estretament relacionada amb la fredeluga militar, de la qual s'ha separat recentment.