Usuari Discussió:Ebrenc: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Nova secció →‎Penedès
Línia 170: Línia 170:


No trobo gaire bé [http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Discussi%C3%B3:Pa%C3%AFsos_Catalans&diff=next&oldid=1440380 aquesta] edició que has fet en una pàgina de discussió. Crec que cadascú té dret a fer els errors que vulgui. --[[User:SMP|SMP]]​·[[User talk:SMP|d]]​·<span class=plainlinks>[{{fullurl:User talk:SMP|action=edit&section=new}} +]</span> 19:45, 28 set 2007 (CEST)
No trobo gaire bé [http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Discussi%C3%B3:Pa%C3%AFsos_Catalans&diff=next&oldid=1440380 aquesta] edició que has fet en una pàgina de discussió. Crec que cadascú té dret a fer els errors que vulgui. --[[User:SMP|SMP]]​·[[User talk:SMP|d]]​·<span class=plainlinks>[{{fullurl:User talk:SMP|action=edit&section=new}} +]</span> 19:45, 28 set 2007 (CEST)

== Penedès ==

esta interessant el programa aquest, un dia que tingui temps m'hi entretindré una estona. Gràcies ;) --[[Usuari:GillesV|GillesV]] 00:57, 1 oct 2007 (CEST)

Revisió del 00:57, 1 oct 2007


Podries dir-me per que has marcat com no neutral aquesta pàgina? Un salúdo. Gràcies.--Norrin strange 18:09, 6 jul 2007 (CEST)[respon]

  • Val, però estem parlant d'un "alguna cosa" que es feia ja fa bastant temps, no ara. No es tracta solament de religiositat, sinó més aviat de superstición. Per cert, sóc gallec. --Norrin strange 19:29, 6 jul 2007 (CEST)[respon]

Mapes

Hola! Volia preguntar-te com feixos els mapes, perquè et queden bastant bé. Salutacions. --Norrin strange 16:49, 11 jul 2007 (CEST)[respon]

Estic fent campanya

Hola Ebrenc,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:48, 12 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada

Hola Ebrenc,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:43, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Salutacions

Bona dia, me n'alegro de veure més gent de la terra per aquesta web, ja he pegat una ullada a Ilercavònia i és un projecte interessant, ara estic dedicant alguns articles de millora als nostres pobles, tal volta els pugues aprofitar.

Bé, perdoneu si aquest tema no va ací, però qui és novell... --En cadufet 00:48, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:11, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Inkscapista

Necessito un inkscapista com tu que em faci el senyal Imatge:Spain_traffic_signal_r200a.svg en català (amb el text com a [1]). --SMP​·d​·+ 18:56, 24 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:05, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Mapa dialectal de la llengua catalana

Si ja has acabat de fet tots els treballs que et queden per a acabar i tens temps, toca fer la faena més costosa que mai farem, fer el mapa dialectal del català amb el mapa municipal. Com ens organitzem per a fer-lo? Com de profund el fem? (posem subdialectes?). Bé, ens veiem. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 23:07, 30 jul 2007 (CEST)[respon]

Símbols

En les taules només hi hem posat sempre els símbols oficials, ni els proposats ni els emblemes. Aquests els posem en el text explicant que no són oficials i afegint-hi la justificació de per què tot i així es posen en l'article (com a Tortosa). Llull · (vostè dirà) 22:34, 1 ag 2007 (CEST)

No és una queixa. Simplement en diferents articles has col·locat en la taula logotips no oficials dels consells comarcals quan és un espai (també per als municipis) que sempre hem reservat als escuts oficials i que per tant en coherència al mantingut fins ara no hi haurien de ser (al Baix Ebre, Conca de Barberà, Terra Alta, Priorat). En alguns casos es fa més evident que en d'altres que tenen un disseny que emula els oficials. Llull · (vostè dirà) 22:58, 1 ag 2007 (CEST)


Per cert, ja que estàs posat en remenar les taules comarcals. No sé si és necessari posar la plantilla "coor dms" per integrar en la taula aquest projecte de coordenades. El codi de la plantilla s'ha complicat prou com per què jo no sàpiga com fer-ho. Llull · (vostè dirà) 23:06, 1 ag 2007 (CEST)

Bandera d'Amposta

Aquí tens la nova bandera d'Amposta, l'he penjada a l'article sobre Amposta i la bandera, fes-li una ullada i mira si la pots arreglar una mica amb l'Inskape. Una salutació. fa l'ullet --Hotchkiss 23:05, 1 ag 2007 (CEST)

Ok, perfecte fa l'ullet --Hotchkiss 00:50, 2 ag 2007 (CEST)

Plantilla

Està parlat a la taverna i em diuen que ja estava parlat anteriorment acordant-se que calia treure-ho. Llull · (vostè dirà) 18:50, 4 ag 2007 (CEST)

La secció es diu "Si us plau, carreguem-nos-el". Llull · (vostè dirà) 18:52, 4 ag 2007 (CEST)

Re: Consulta de dades

Les dades són de l'INCAVÍ, institut de la gencat i per tant només de Catalunya. No he trobat altres dades a nivell de municipi. --V.Riullop (parlem-ne) 18:40, 6 ag 2007 (CEST)

Logotip de Polònia (TV3)

Mira que es diu a Imatge Discussió:Logotip de Polònia (TV3).svg. 193.153.239.81 19:12, 16 ag 2007 (CEST)

De Iventia

Hola, Elenc, soy el administrador de Iventia. No me deja editar tu página de Wikia (ni con Firefox ni con IE7), así que te escribo aquí. Me gustaría hacerlo en catalán, pero para meter una pifia tras otra mejor así...Las wikis de iventia están abandonadillas, porque el objetivo era mostrar la unión (vertical) del dominio asturleonés, aunque sea un diasistema desde el pv. lingüístico - en vez de eso, algunos extremeños han preferido intentarlo con una "Uiquipeya n'estremeñu" (por ahora sólo en Incubator) - ellos verán, supongo que gran parte de culpa la tiene el Ethnologue y sus grandes meteduras de pata. Mi ilusión desde hace 3 o 4 años es tener un portal de libre colaboración/discusión donde se muestren claramente gallegoportugués, asturleonés (en sus dos vertientes principales), además de aragonés, catalán y euskera, sin "variedades mejores que otras" (sea portugués, asturiano o catalán de Cataluña), de forma que haya una realidad lingüística y no diecisiete - pero parece que las políticas autonómicas se imponen a la razón. Así que, ya ves, tenemos "valenciano", "extremeño", "cántabro", "leonés", "gallego", ... e incluso "andalú", "mursiano", etc. etc. Si tienes alguna idea sobre cómo mejorar el patio, tú mismo, la página y el servidor están ahí cogiendo polvo - yo por ahora me dedico al indoeuropeo (dnghu.org) y a la medicina, que me dan más alegrías que luchar contra lo imposible. Un saludo, y gracias por tu ofrecimiento. Si necesitas algo, sólo tienes que escribirme.

Gracies

Gracies per lo de les faltes, però no tem carregis les plantilletes!! xDDDD hahaha

Gracies novament fa l'ullet --Marc 22:38, 24 ago 2007 (CEST)[respon]

Plantilles de municipis

Ja m'he carregat {{taucatCat}}. Al final he trobat la manera de fer-ho allò de les preposicions. Pots observar les modificacions del bot a Special:Contributions/Iradigalesc Bot. Espero que no em calgui revertir somriure.

Només en queden 2 (Mechelen i Montblanc d'Occitània) que he tingut problemes en processar degut a la manca de dades. Suposo que no costarà gaire fer-ho manualment. Salut!--Iradigalesc (discussions) 03:55, 26 ago 2007 (CEST)[respon]

Sí, sí, ja ho sé... Cal adaptar alguns paràmetres. Un altre dia ho faré. Per cert, és normal que aparegui el cartellet de manca una imatge a les edicions del meu bot?--Iradigalesc (discussions) 05:44, 26 ago 2007 (CEST)[respon]
Ho deia perquè a les 2 que has arreglat tu manualment no hi apareix.--Iradigalesc (discussions) 05:50, 26 ago 2007 (CEST)[respon]
{{TaucatCapE}} somriure; només ha quedat Lliçà d'Amunt.--Iradigalesc (discussions) 17:08, 26 ago 2007 (CEST)[respon]
De fet vaig anar provant fins que semblava que apareixia bé; no em pensava que pugues donar problemes. L'nbsp el vaig posar perquè en cridar el paràmetre 3 directament no ho entenia si deixava un espai al final i no el posava. A la segona plantilla crec que ho vaig fer bé (en qüestió de numerar els paràmetres) però se'm va oblidar treure l'nbsp. A veure si et passes per l'IRC i ho parlem amb més calma.--Iradigalesc (discussions) 00:32, 27 ago 2007 (CEST)[respon]
Creus que fent fer al meu bot un canvi com aquest n'hi hauria prou pels articles de la segona plantilla?--Iradigalesc (discussions) 21:47, 27 ago 2007 (CEST)[respon]
OK; entès. No hi haurà problemes per manca d'imatges?--Iradigalesc (discussions) 21:53, 27 ago 2007 (CEST)[respon]
He fet les substitucions de la segona plantilla però no les he revisat totes; les que he mirat estaven totes bé menys 1. Si vols mirar-te la resta... Special:Contributions/Iradigalesc Bot; sinó ja ho faré jo demà. La primera plantilla costarà una mica més perquè s'hauran de posar els paràmetres 1 i 2. Ja miraré de fer-ho demà també; bona nit!--Iradigalesc (discussions) 04:41, 28 ago 2007 (CEST)[respon]
No sé si ja ho havies fet tu, però acabo de donar una ullada a totes les edicions d'ahir del bot i semblen correctes; tenies raó en que n'hi hauria poques que no quadrarien les imatges. Com que em va passar amb una de les primeres ja em vaig desanimar. Ara intentaré donar el format correcte a la 1a plantilla i després actualitzaré la 3a plantilla. Al final, tan la 1a com la 3a han de quedar en un format similar a la 2a, no?--Iradigalesc (discussions) 21:57, 28 ago 2007 (CEST)[respon]
Bé, ara sí que ja he acabat la feina amb tu somriure (em falten les plantilles d'en Lohen). Només cal revisar la imatge de localització de la baixa cerdanya (Ger, Meranges, Guils de Cerdanya, Prats i Sansor, Fontanals de Cerdanya, Montellà i Martinet i Isòvol) que no sé per què no apareix.--Iradigalesc (discussions) 03:33, 1 set 2007 (CEST)[respon]

Gràcies pel canvi de taules al Bages.--Lohen11 10:48, 1 set 2007 (CEST)[respon]

Imatge no lliure

El bot s'ha confós perquè tenia una plantilla de Creative Commons compatible amb Wikimedia Commons. No estic segur de si són compatibles CC i el fair-use dels logotips no lliures; de tota manera, si és fair user ha d'anar acompanyada d'una justificació d'exempció. Respòn a la discussió de la imatge.--Iradigalesc (discussions) 17:36, 26 ago 2007 (CEST)[respon]

Recorda: És millor carregar les imatges a Commons, així, les podran usar les Wikipèdies en altres idiomes. Això sí, posa-hi una descripció ben clara (si pot ser, en anglès) i especifica clarament la llicència. Si això no és així, la imatge serà esborrada sense pietat. Més informació: Ajuda:Càrrega de fitxers a WikiCommons.
Aquest recordatori és en motiu de la imatge Imatge:Logotip d'ICV.svg.
Aquest recordatori és en motiu de la imatge Imatge:Logotip d'EUiA.svg.
Aquest recordatori és en motiu de la imatge Imatge:Logotip de Proa.svg.
Aquest recordatori és en motiu de la imatge Imatge:Logotip de les Terres de l'Ebre.svg.
Aquest recordatori és en motiu de la imatge Imatge:Logotip de l'Enciclopèdia Catalana.svg.
Aquest recordatori és en motiu de la imatge Imatge:Logotip de la Costa Daurada.svg. --IradiBot (comentaris/incidències) 05:11, 30 ago 2007 (CEST)[respon]

Coi! Potser hauria de limitar els recordatoris al 1r cop només; veig que t'ha omplert de recordatoris. Però té o no raó? Personalment crec que si es pot s'haurien de carregar a commons. Si et sembla esborra tot aquest merder de recordatoris XD.--Iradigalesc (discussions) 21:12, 30 ago 2007 (CEST)[respon]

Ebrenc

M'agradaria pujar escuts i banderes de les illes balears, però m'agradaria saber amb quina plantilla el tinc de pujar i si la tinc de carregar de commons encara que deuen tenir copyright, si tinc de posar la plantilla del icones! --KRLS , 15:57, 31 ago 2007 (CEST)[respon]

Em aquesta plantilla {{{Insígnia}}}, no podriem penjar les fotgrafies a la viqui!! Es que queda molt pobre si pases pels artícles de les illes! --KRLS , 17:22, 31 ago 2007 (CEST)[respon]
Bé, jo aniré afegint els escuts d'armes que hi ha als ajuntaments i també posaré les noves plantilles!! si tinc temps!--KRLS , 11:55, 1 set 2007 (CEST)[respon]
HE vist que ha actualitzat les plantilles que feien verdaderament pena, però ara jo estic georeferenciant tots els articles de les illes, sol em queden 199!! Quan les acabi totes, que penso que tampoc tardaré molts dies, mi poso amb les plantilles. --KRLS , 16:22, 5 set 2007 (CEST)[respon]

Faió

Ola, ok ya lo faré pues...a corona trancata dizes que ye como l'una de Quinto no? Ista nueit la cambeo pues. Agora soi fendo o escudo de Chaca e por zierto fazié tamién l'atro día lo de Fraga, por si te intresa ta la tuya coleuzión d'escudos d'a Francha :-) Saludos --Willtron (?) 15:08, 2 set 2007 (CEST)[respon]

Ya he subido el escudo...echale un ojo a ver que te parece Image:Escut de Faió.svg... No es una maravilla, pero la cosa del fondo era dificil hacerla partiendo del escudo ese tan pequeñico. También he visto en esta página que los cuadrados son de oro y gules, pero como pone que es de 1986 no sé si lo habrán cambiado o algo porque en otros sitios ponian que de plata... si quieres puedes cambiarlos o dejarlos, yo los he dejado en plata. Otra cosa más que te puede interesar, en este pdf de la revista de Amics de Nonasp en la página 27 aparece el diseño del escudo de Nonasp al "estilo catalán" diseñado por la institución Fernando el Católico de la DPZ... debe ser el diseño oficial actualmente...por si quieres hacerlo no te costará mucho partiendo del que ya tienes. Te he dejado también en tu sección de escudos el de Beseit que lo he hecho esta tarde y los proximos días haré unos cuantos más de la Francha que tengo preparados :-) Saludos --Willtron (?) 21:54, 3 set 2007 (CEST)[respon]

Mequinensa

Ya ye feito l'arredol d'o escudo de Mequinensa. Puez beyer-lo astí. Salut --Willtron (?) 18:30, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Moltes graciès, e ara també tens el del gos de Calaceit :-D --Willtron (?) 21:58, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Infotaula de la comarca valenciana

Gràcies Joan, com tu mateixa has dit em pareix bé :P, hihi. L'únic que queda, i possiblement a tu se't done millor fer, és passar els mapes de png a svg. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:21, 8 set 2007 (CEST)[respon]

ups!!! :P. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:48, 8 set 2007 (CEST)[respon]
Sí, bé. Ho estava començant a fer però m'havia passat a posar fotos. Està ja fet en algunes comarques. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:55, 8 set 2007 (CEST)[respon]

Collons, què ràpid!!! hahaha. Però hi veig una pega: els rètols carreguen un poc la imatge i es veu com a borrosa en xicoteta. Potser seria millor que fóra com el mapa de Catalunya i no posar rètols. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:43, 8 set 2007 (CEST)[respon]

Article de Belianes

He editat la infotaula de Belianes i els paràmetres |opció_nom1 = Festa major |opció1 = 25 i 26 de juliol no apareixen a l'article. Hi pots fer un cop d'ull? Merci.

--Belianes 12:40, 9 set 2007 (CEST)[respon]

Ajuda amb un escut

Hola Joan, acabe de fer l'escut de Cotlliure Imatge:Escut de Cotlliure.svg però quan l'he penjat a Commons el lema que ix a la banda de baix no apareix dins de la Viquipèdia o commons però si entres dins del dibuix ací, sí apareix el lema. No sé que he de fer, t'ho pots mirar a vore que passa?. Gràcies. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 14:45, 9 set 2007 (CEST)[respon]

Gràcies. hahaha --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 16:10, 9 set 2007 (CEST)[respon]

Re: Bot

M'ho miro després d'una cosa que tinc pendent amb el bot d'articles francesos...--Iradigalesc (discussions) 22:09, 26 set 2007 (CEST)[respon]

Densitat

Hola! A la Plantilla:Infotaula de divisió territorial administrativa, quan la superfície és més gran de 999 no fa bé el càlcul de densitat. Mira per exemple Sikkim. Com que has intervingut en el confeccionament de la taula he pensat que ho podries arreglar.--Lohen11 16:55, 27 set 2007 (CEST)[respon]

Gràcies.--Lohen11 19:34, 27 set 2007 (CEST)[respon]

Discussió:Discussió

No trobo gaire bé aquesta edició que has fet en una pàgina de discussió. Crec que cadascú té dret a fer els errors que vulgui. --SMP​·d​·+ 19:45, 28 set 2007 (CEST)[respon]

Penedès

esta interessant el programa aquest, un dia que tingui temps m'hi entretindré una estona. Gràcies ;) --GillesV 00:57, 1 oct 2007 (CEST)[respon]