Şakşuka: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
+
enllaç i
Línia 1: Línia 1:
Şakşuka és un plat de [[verdures]] a la cuina turca. És sembla al ''shakshuka'' de la [[cuina àrab]] però es fa sense [[Ou (aliment)|ous]]. Es tracta de freir [[albergínies]] i altres verdures com [[patates]] i [[Carabasses|carabassetes]].<ref>http://www.yemektarifleri-sitesi.com/saksuka-tarifi</ref> tallades en galledes i després cobrir tot això amb una [[salsa de tomàquet]].
Şakşuka és un plat de [[verdures]] a la [[cuina turca]]. És sembla al ''shakshuka'' de la [[cuina àrab]] però es fa sense [[Ou (aliment)|ous]]. Es tracta de freir [[albergínies]] i altres verdures com [[patates]] i [[Carabasses|carabassetes]].<ref>http://www.yemektarifleri-sitesi.com/saksuka-tarifi</ref> tallades en galledes i després cobrir tot això amb una [[salsa de tomàquet]].


== Vegeu també ==
== Vegeu també ==

Revisió del 15:16, 23 gen 2015

Şakşuka és un plat de verdures a la cuina turca. És sembla al shakshuka de la cuina àrab però es fa sense ous. Es tracta de freir albergínies i altres verdures com patates i carabassetes.[1] tallades en galledes i després cobrir tot això amb una salsa de tomàquet.

Vegeu també

Referències

Enllaços externs