Amerindi nord-americà: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Revertides les edicions de PereBot (discussió) a l'última versió de QuimGil
Línia 1: Línia 1:
Els '''amerindis nord-americans''' són els pobles originaris de l'[[Amèrica del Nord]], i els seus descendents, i els grups ètnics que s'hi identifiquen. Es coneixen també com a '''pobles indígenes''', '''americans nadius''' o '''primeres nacions'''. Els amerindis nord-americans es distribueixen per tot el subcontinent i poden ser agrupats en:
Els '''amerindis nord-americans''' són els pobles originaris de l'[[Amèrica del Nord]], i els seus descendents, i els grups ètnics que s'hi identifiquen. Es coneixen també com a '''pobles indígenes''', '''americans nadius''' o '''primeres nacions'''. Els amerindis nord-americans es distribueixen per tot el subcontinent i poden ser agrup ats en:
* els [[amerindis canadencs]]
* pagina desa la referencia els [[amerindis canadencs]]
* els [[amerindis dels Estats Units|amerindis estatunidencs]]
* els [[amerindis dels Estats Units|amerindis estatunidencs]]
* els [[amerindis mexicans]]
* els [[amerindis mexicans]]

Revisió del 09:50, 16 març 2015

Els amerindis nord-americans són els pobles originaris de l'Amèrica del Nord, i els seus descendents, i els grups ètnics que s'hi identifiquen. Es coneixen també com a pobles indígenes, americans nadius o primeres nacions. Els amerindis nord-americans es distribueixen per tot el subcontinent i poden ser agrup ats en:

Vegeu també