Aflorament: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Hi havia una falta!!! aqüàtics no va amb dièresi, perquè no hi ha possibilitat de canviar el so en català. La paraula correcta és aquàtics.
Es desfà la revisió 15269862 de 83.50.49.169 (Discussió)
Línia 1: Línia 1:
En geologia es denomina '''aflorament''' al tall horitzontal i/o vertical d'una secció de [[roca|roques]], que són visibles a ull nu o amb sistemes de detecció subaquàtics, amb algun interès pel seu estudi, i que faciliten les tasques de camp i mostren un tros del que es representa en la zona geològica a estudi.
En geologia es denomina '''aflorament''' al tall horitzontal i/o vertical d'una secció de [[roca|roques]], que són visibles a ull nu o amb sistemes de detecció subaqüàtics, amb algun interès pel seu estudi, i que faciliten les tasques de camp i mostren un tros del que es representa en la zona geològica a estudi.


{{Commonscat}}
{{Commonscat}}

Revisió del 18:40, 21 maig 2015

En geologia es denomina aflorament al tall horitzontal i/o vertical d'una secció de roques, que són visibles a ull nu o amb sistemes de detecció subaqüàtics, amb algun interès pel seu estudi, i que faciliten les tasques de camp i mostren un tros del que es representa en la zona geològica a estudi.

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Aflorament