Garola: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Simplificació de caràcters
mCap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
'''Garola''' fou un estat tributari protegit del tipus [[zamindari]] però lliure de renda, al [[districte de Sagar]] o Saugor a les [[Províncies Centrals]]. Estava format per un sol poble amb una superfície de 22 km² amb uns ingressos estimats de 164 [[lliures]]. La població era de 1.017 habitants el [[1881]]. Té a la part oriental un llac de 30 [[hectàrees]].
'''Garola''' fou un estat tributari protegit del tipus [[zamindari]] però lliure de renda, al [[districte de Sagar]] o Saugor a les [[Províncies Centrals]] [[Índia|d'Índia]]. Només tenia un sol poble amb una superfície de 22 km² amb uns ingressos estimats de 164 [[lliures]]. La població era de 1.017 habitants el [[1881]]. Té a la part oriental un llac de 30 [[hectàrees]].


El territori fou concedit per l'emperador a [[Rao Kam Chandra]] al segle XVII, però la major part va passar a mans del ''[[peshwa]]'' [[maratha]] el [[1746]].
El territori fou concedit per l'emperador a [[Rao Kam Chandra]] al segle XVII, però la major part va passar a mans del ''[[peshwa]]'' [[maratha]] el [[1746]].

Revisió del 20:57, 2 ago 2015

Garola fou un estat tributari protegit del tipus zamindari però lliure de renda, al districte de Sagar o Saugor a les Províncies Centrals d'Índia. Només tenia un sol poble amb una superfície de 22 km² amb uns ingressos estimats de 164 lliures. La població era de 1.017 habitants el 1881. Té a la part oriental un llac de 30 hectàrees.

El territori fou concedit per l'emperador a Rao Kam Chandra al segle XVII, però la major part va passar a mans del peshwa maratha el 1746.

Referència