Usuari Discussió:Paucabot/Arxiu 1: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Línia 35: Línia 35:
I, segurament, me'n deixo alguna altra... Què et sembla?
I, segurament, me'n deixo alguna altra... Què et sembla?
--[[Usuari:Panellet|Panellet]] 17:21, 3 nov 2007 (CET)
--[[Usuari:Panellet|Panellet]] 17:21, 3 nov 2007 (CET)

::Pau, has fet una bona feina!! El model de categoria que m'has mostrat és massa sofisticat pel poc material que tenim... Potser, més endavant, serà pràctic però, de moment, voto per no complicar-nos massa amb el tema... El que sí que trobo a mancar és una subcategoria referent a "Reis mitològics" perquè n'hi ha també un munt i no puc ficar-los perquè no hi ha una subcategoria adient a ells. Que me'n dius?
--[[Usuari:Panellet|Panellet]] 19:38, 4 nov 2007 (CET)


== gràcies per la benvinguda. jackie
== gràcies per la benvinguda. jackie

Revisió del 20:38, 4 nov 2007


Bot dominis

No és problema fer-ho, però estàs segur del canvi? Hi ha plantilles específiques de dominis de primer nivell genèrics i dominis de primer nivell territorial, i tocar les categories potser ho embolica. Potser seria millor comentar-li a l'Iradigalesc, abans de fer el canvi, no? (ho dic pel nom de les categories, no pel fet que s'hagin de moure, que et dono la raó). --Meldor 16:40, 1 nov 2007 (CET)

fruites del diable

Moltes gràcies pel comentari, de debó. Encara sóc del tot nou a la vikipedia i encara estic experimentant amb el format. De fet, aquest article no el vaig començar jo però li he vist bastant mancança d'informació i li he afegit (i de fet encara no he acabat). No t'amoïnis, que aviat també li retocaré el format i quedarà com la resta de pàgines. Moltes gràcies de nou.el comentari anterior sense signar és fet per Ashlar85 (disc.contr.) 18:24, 2 nov 2007 (CET)

Cognoms

Em sembla molt be, a la subcategoria "cognoms romans" haurien d'anar tots els que no són noms de "gens"; els noms de família de moment poden restar a "gens romanes". Hi ha un pilot de cognoms romans, si mai hi són tots sera una categoria amb moltes entrades.--joc 20:34, 2 nov 2007 (CET)

S'han de mirar un per un, per exemple si vas obrint les "gens" a molts articles figuren els cognoms emprats per cada gens o cada família. Alguns tenen articles propi, d'altres apareixen com a pagina de desambiguació pels seus membres, i la majoria no hi són encara. De fet dels cognom en si mateixos no es pot dir gran cosa, els que hi són es per què hi ha personatges importants que els porten.--joc 21:20, 2 nov 2007 (CET)
Si, hi estic d'acord; els llinatges romans son de fet les "gens". Ja he creat la categoria Cognoms romans. A més jo no en se gaire de classificar per categories i una opinió més entesa es sempre d'agrair. --joc 21:38, 2 nov 2007 (CET)

Mitologia grega

Mercès pels teus comentaris... Sí, és veritat, hauríem de crear-ne noves subcategories. Jo crec que podríem ésser aquestes:

  • Déus de la mitologia grega.
  • Criatures de la mitologia grega.
  • Llocs de la mitologia grega.
  • Pobles de la mitologia grega.
  • Herois de la mitologia grega.
  • Argonautes.
  • Titans.
  • L'Odissea.
  • La Guerra de Troia.
  • La Ilíada.

I, segurament, me'n deixo alguna altra... Què et sembla? --Panellet 17:21, 3 nov 2007 (CET)

Pau, has fet una bona feina!! El model de categoria que m'has mostrat és massa sofisticat pel poc material que tenim... Potser, més endavant, serà pràctic però, de moment, voto per no complicar-nos massa amb el tema... El que sí que trobo a mancar és una subcategoria referent a "Reis mitològics" perquè n'hi ha també un munt i no puc ficar-los perquè no hi ha una subcategoria adient a ells. Que me'n dius?

--Panellet 19:38, 4 nov 2007 (CET)

== gràcies per la benvinguda. jackie

Recorda: Les categories que es posen als articles han d'estar creades a la Viquipèdia. Si una categoria apareix en roig, cal canviar-la per una altra dels milers de categories que existeixen a la Viquipèdia. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Apoloni de Tiana. --Joanjoc (discussió) 17:41, 4 nov 2007 (CET)