Diferència entre revisions de la pàgina «Susanna Griso i Raventós»

Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina de wikipedia Cugat.cat
(Enllaç a la pàgina de wikipedia Cugat.cat)
El seu pare treballava en la indústria tèxtil de Martorell i la seva mare és membre d'una família de viticultors de [[Sant Sadurní d'Anoia]], que es dediquen al [[Cava (beguda)|cava]].
 
Quan va acabar els estudis de batxillerat volia estudiar la carrera de [[psicologia]], la qual canviaria per la de [[periodisme]]. Es llicencià en periodisme per la [[Universitat Autònoma de Barcelona]] eli 1992va irealitzar les seves primers pràctiques com a periodista a [[Cugat.cat|Ràdio Sant Cugat]], fet que li va permetre adquirir l'experiència necessària per, posteriorment, entràentrar a treballar a [[Catalunya Ràdio]] l'any 1992, on fou designada per a treballar en les seccions d'economia i després d'esports. A l'any següent presentà a [[TV3]] l'espai de ''[[Tres senyores i un senyor]]''. El 1995 formaria part de l'equip d'informatius de telenotícies, llavors també faria el programa especial "Resum de l'any".
Quan va acabar els estudis de batxillerat volia estudiar la carrera de [[psicologia]], la qual canviaria per la de [[periodisme]].
Es llicencià en periodisme per la [[Universitat Autònoma de Barcelona]] el 1992 i entrà a treballar a [[Catalunya Ràdio]] on fou designada per a treballar en les seccions d'economia i després d'esports. A l'any següent presentà a [[TV3]] l'espai de ''[[Tres senyores i un senyor]]''. El 1995 formaria part de l'equip d'informatius de telenotícies, llavors també faria el programa especial "Resum de l'any".
 
Seduïts per la seva forma d'informar, [[TVE]] de [[Catalunya]] la contractaren per a presentar els informatius del migdia.
46

modificacions

Menú de navegació