Vés al contingut

Piràmide de població: diferència entre les revisions

m
Correcció: símbol % sense espai
(Cal revisar la 2a part del text confrontant-lo amb l'original.)
m (Correcció: símbol % sense espai)
L'Orient Mitjà i Àfrica del Nord estan experimentant un important augment de la joventut. Els canvis estructurals en els serveis, especialment serveis de salut, a partir de la dècada de 1960 va crear les condicions per a una explosió demogràfica, que ha donat lloc a una població que consisteix principalment de gent jove. S'estima que al voltant del 65% de la població regional està sota l'edat de 30 anys [5].
 
L'Orient Mitjà ha invertit més en educació, inclosa l'educació religiosa, que la majoria d'altres regions, que l'educació està disponible per a la majoria dels joves. [6], però, que l'educació no ha donat lloc a majors nivells d'ocupació i desocupació dels joves és en l'actualitat a 25 %, la més alta de qualsevol regió simples [7]. D'aquest 25%, més de la meitat s'incorporen per primera vegada en el mercat de treball [8].
 
L'augment de la joventut a l'Orient Mitjà i Àfrica del Nord ha estat favorable en comparació amb la dels tigres asiàtics, d'aprofitar aquest capital humà i ha experimentat un creixement econòmic enorme en les últimes dècades. [9], ha estat l'augment de la joventut que es refereix a la joventut de l'Orient Mitjà iniciativa com un regal demogràfic, que, en cas de realitzar, podrien impulsar el creixement econòmic regional i el desenvolupament.
1.164.990

modificacions