Diferència entre revisions de la pàgina «Centre històric de Montbrió del Camp»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
cap resum d'edició
(Indexació)
m
A la plaça de la Vila són de destacar l'[[Ajuntament de de Montbrió del Camp|edifici de l'Ajuntament]], de cap al 1600; la casa de Bargalló (segle XVII); la casa de Blai o cal Blay (segle XVIII); Cal Recó (segle XVII); l'antic palau dels marquesos de l'Olivar, avui col·legi de les Monges Carmelites, i la casa del Pelegrí, del segle XIX, amb mobiliari interessant i lloc d'exposicions.
 
Al carrer de la Riera, número 18, hi ha la casa de Figueres i Cal Reverter, ambdues d'estil [[modernista]]. Al carrer Major s'hi troba la casa de Flarès, del 1797, i la casa de Salas, del segle XVIII. Al carrer del Rec número 29 hi ha Cal Apotecari i al número 6 Cal Vidal, ambdues del segle XVIII. Al carrer Nou número 44 cal destacar Cal Figuerola, edifici d'estil modernista. Aquest edifici es va construir a partir d'uns edificis de finals del segle passat, com és l'Hort de Figuerola, fet entre 1843 i 1943.
 
La Residència es va construir a partir d'uns edificis de finals del segle passat, com és l'Hort de Figuerola, fet entre 1843 i 1943.
 
== Enllaços externs ==
11.467

modificacions

Menú de navegació