Vés al contingut

El silenci dels arbres: diferència entre les revisions

m
cap resum d'edició
m (estandarditzat refs + retocs)
mCap resum de modificació
La història comença amb el violinista Andreas Hymer quan arriba a una ciutat assetjada per fer un concert i recuperar l'Angela Jensen. Allí, a més a més, gràcies a l'Ernest Bolsi, que, desafiant les bombes, fa de guia al museu de la música buit, trobarà explicacions i respostes que li serviran per acceptar el seu passat i entendre la misteriosa desaparició de la seva mare, la Sophie Kesner. Les històries entrellaçades d'aquests quatre personatges alternen amb les cartes que els visitants del museu escriuen als familiars i amics per posar-los al corrent de la seva situació. Com si es tractés del cor d'una tragèdia, les seves veus plasmen les emocions, la capacitat de supervivència i de lluita, la misèria quotidiana dels qui han d'enfrontar-se a la mort amb l'única arma que els queda: la voluntat de viure.
 
Els personatges principals són Andreas Hymer, Angela Jensen, Ernest Bolsi, Sophie Kesner i Penises. La novel·la alterna el relat amb els textos de dotze cartes entre els protagonistes. Per ordre d'aparició:
 
== Cartes per ordre d'aparició ==
# Konrad escriu a Lara com malviuen a la ciutat, però encara així té ganes de viure per la il·lusió tornar a veure Lara i envoltar-se de gent que no es limita a esperar.
# Arif explica als seus amics que no podrà col·laborar en el seu diari perquè ja fa molt temps que no escriu res. Sense cap manera de comunicar-se, les històries d'altra gent li ajuden a viure el dia a dia.
112.377

modificacions