Diferència entre revisions de la pàgina «Club de Futbol Tremp»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Corregit: en que es > en què es
(color dels pantalons de l'equipació 1)
m (Corregit: en que es > en què es)
En aquest mateix any ja es disputa el primer partit de futbol contra el Salàs, el qual va acabar amb el resultat de 3 gols a 1 favorable al C.F. Tremp, aquest partit se celebra a la finca del Compte Alain, (actual farinera del Sr.Altisent), lloc on se celebrarien els partits de futbol fins a l'any 1.922.
Jugadors habituals de la epoca són els Srs. Miquel Sole (porter), Gaudiano Bellera, Angel Arpa, Roma Farre, Francesc Monros, Germa Bellera, Ot Lledos, J.Alegret, Lloret, Ramon Canal, Jaume Menescal, Laura Balaguer, Josep Marsa, Jaume Clotet, Ramon Berenguer, Antoni Potau, Domenech Vila (Vila I), Bonifaci Laval, Verga i Bofill, passant a ocupar la presidencia el Sr. Ramon Laforga. L'any 1922 es va començar a jugar en el camp de futbol del Joncar, construït a la confluencia dels carrers Arago i Tarragona. Aquest camp va ser l'utilitzat fins a l'any 1.924, quan ja es van començar a disputar alguns partits en un camp de futbol anomenat Camp de la Fontvella construït pel Sr. Joan Gonzalez, darrere l'actual hotel Buenos Aires, d'aquest camp només se n'ha conservat testimoni gràfic.
Aquest camp només va ser utilitzat fins que es va acabar el camp de la Solana al carrer Tarragona, l'any 1.924. El mateix any va passar a utilitzar un nou uniforme, amb ralles verticals blanques i vermelles, pantalo blau i mitjons negres amb volta blanca, uniforme que sera l'oficial, excepte en algun partit en quequè es jugava amb camisa blanca, pantalons negres i mitjons negres amb volta blanca.
 
Als anys 30 hi va haver una important evolució en el futbol a Tremp, amb jugadors com Locutura (porter), Tallada, Fumas I (que van formar part de la seleccio espanyola aficionada dels Jocs Olimpics de Barna, l'any 1.936), Gay, Fumas II, Josep Llados (Pito de Gurp), Vila III, Subirana I, Pla, Altisent...
1.154.437

modificacions

Menú de navegació