John Cooper (dissenyador de cotxes): diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Suprimida Categoria:Fórmula Un; Afegida Categoria:Fórmula 1 usant HotCat
m Corregit: Un]] al [[Indianapolis > Un]] a l'[[Indianapolis
Línia 1: Línia 1:
'''John Newton Cooper''' [[CBE]] (17 de juliol de 1923 – 24 de desembre de 2000) va ser cofundador, emb el seu pare Charles Cooper, de la [[Cooper Car Company]]. Nascut a [[Surbiton]], [[Surrey]], [[Anglaterra]], [[Regne Unit|RU]] es va convertir en una llegenda del motor amb el seu disseny de xassís amb motor posterior que eventualment canvià la cara d'aquest esport en el seu nivell més alt, des de [[Fórmula Un]] al [[Indianapolis 500]].
'''John Newton Cooper''' [[CBE]] (17 de juliol de 1923 – 24 de desembre de 2000) va ser cofundador, emb el seu pare Charles Cooper, de la [[Cooper Car Company]]. Nascut a [[Surbiton]], [[Surrey]], [[Anglaterra]], [[Regne Unit|RU]] es va convertir en una llegenda del motor amb el seu disseny de xassís amb motor posterior que eventualment canvià la cara d'aquest esport en el seu nivell més alt, des de [[Fórmula Un]] a l'[[Indianapolis 500]].


==Referències==
==Referències==

Revisió del 18:47, 10 març 2016

John Newton Cooper CBE (17 de juliol de 1923 – 24 de desembre de 2000) va ser cofundador, emb el seu pare Charles Cooper, de la Cooper Car Company. Nascut a Surbiton, Surrey, Anglaterra, RU es va convertir en una llegenda del motor amb el seu disseny de xassís amb motor posterior que eventualment canvià la cara d'aquest esport en el seu nivell més alt, des de Fórmula Un a l'Indianapolis 500.

Referències