Ademar de Narbona: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
m Robot: Reemplazo automático de texto (-l’ +l')
Línia 1: Línia 1:
'''Ademar''' era un noble franc, comte de [[Narbona]] ja l’any [[800]], probablement nomenat abans per [[Guillem I el Sant de Tolosa]]. El [[808]] encara participava a l’expedició dels francs cap a [[Tortosa]], al costat de [[Berà]] de [[Barcelona]]. Probablement va regir el comtat des abans del [[790]] (quant el comtat de Tolosa es va engrandir i va caler nomenar comtes en alguns llocs) fins al menys el [[809]]. Es el primer comte carolingi de Narbona que s'esmenta.
'''Ademar''' era un noble franc, comte de [[Narbona]] ja l'any [[800]], probablement nomenat abans per [[Guillem I el Sant de Tolosa]]. El [[808]] encara participava a l'expedició dels francs cap a [[Tortosa]], al costat de [[Berà]] de [[Barcelona]]. Probablement va regir el comtat des abans del [[790]] (quant el comtat de Tolosa es va engrandir i va caler nomenar comtes en alguns llocs) fins al menys el [[809]]. Es el primer comte carolingi de Narbona que s'esmenta.
[[Categoria:Comtes de Narbona]]
[[Categoria:Comtes de Narbona]]



Revisió del 00:05, 3 des 2007

Ademar era un noble franc, comte de Narbona ja l'any 800, probablement nomenat abans per Guillem I el Sant de Tolosa. El 808 encara participava a l'expedició dels francs cap a Tortosa, al costat de Berà de Barcelona. Probablement va regir el comtat des abans del 790 (quant el comtat de Tolosa es va engrandir i va caler nomenar comtes en alguns llocs) fins al menys el 809. Es el primer comte carolingi de Narbona que s'esmenta.