Enric de Borbó: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot endreça categories
m Corregit: - el pretenent legitimat + el pretendent legitimat
Línia 1: Línia 1:
'''Enric de Borbó''', també conegut com a '''Enric d'Artois'''<ref>{{ref-web|url=http://books.google.cat/books?id=zRh28GT9--QC&q=&dq=enrique+de+artois+1883&hl=es&ei=oE3ETLGoHcGBlAfxmo0Q&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=7&ved=0CEMQ6AEwBg|títol=Obras completas del Dr. D. Jaime Balmes - Jaume Balmes - Google Libros<!--Títol generat per bot-->}}</ref> ([[Palau de les Tulleries]], [[París]], [[29 de setembre]] de [[1820]] – Frohsdorf, [[Imperi Austrohongarès]], [[24 d'agost]] de [[1883]]) fou un [[fill de França|príncep reial francès]], nét del rei [[Carles X de França]], i considerat el pretenent legitimat al tron francès com a ''Enric V de França'' després de l'abdicació del seu avi. De nen va ostentar el títol de ''duc de Bordeus'', que li fou concedit al seu naixement pel seu besoncle [[Lluís XVIII de França]].
'''Enric de Borbó''', també conegut com a '''Enric d'Artois'''<ref>{{ref-web|url=http://books.google.cat/books?id=zRh28GT9--QC&q=&dq=enrique+de+artois+1883&hl=es&ei=oE3ETLGoHcGBlAfxmo0Q&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=7&ved=0CEMQ6AEwBg|títol=Obras completas del Dr. D. Jaime Balmes - Jaume Balmes - Google Libros<!--Títol generat per bot-->}}</ref> ([[Palau de les Tulleries]], [[París]], [[29 de setembre]] de [[1820]] – Frohsdorf, [[Imperi Austrohongarès]], [[24 d'agost]] de [[1883]]) fou un [[fill de França|príncep reial francès]], nét del rei [[Carles X de França]], i considerat el pretendent legitimat al tron francès com a ''Enric V de França'' després de l'abdicació del seu avi. De nen va ostentar el títol de ''duc de Bordeus'', que li fou concedit al seu naixement pel seu besoncle [[Lluís XVIII de França]].


==Referències==
==Referències==

Revisió del 21:31, 13 abr 2016

Enric de Borbó, també conegut com a Enric d'Artois[1] (Palau de les Tulleries, París, 29 de setembre de 1820 – Frohsdorf, Imperi Austrohongarès, 24 d'agost de 1883) fou un príncep reial francès, nét del rei Carles X de França, i considerat el pretendent legitimat al tron francès com a Enric V de França després de l'abdicació del seu avi. De nen va ostentar el títol de duc de Bordeus, que li fou concedit al seu naixement pel seu besoncle Lluís XVIII de França.

Referències